24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΙΡΑΟΛΑ:Να είμαστε… γενναίοι στο παιχνίδι μας για να κερδίσουμε

ΙΡΑΟΛΑ:Να είμαστε… γενναίοι στο παιχνίδι μας για να κερδίσουμε

By on 2 Νοεμβρίου, 2018 0 4470 Views

Δηλώσεις έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ ο Αντόνι Ιραόλα και ο Απόστολος Γιάννου εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΛ:

«Για να βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας είναι προφανές ότι κάνουν καλά πράγματα. Παίζουν καλό ποδόσφαιρο και θα πρέπει να αντιπαρατάξουμε το καλύτερο μας παιχνίδι για να τους κερδίσουμε. Πρέπει να παίξουμε καλά γιατί είναι μία ομάδα που της αρέσει να έχει την κατοχή της μπάλας, να ελέγχει το παιχνίδι, διαθέτει ποδοσφαιριστές που έχουν αυτά τα στοιχεία και εάν θέλουμε να έχουμε εμείς τον έλεγχο του αγώνα θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας, να είμαστε… γενναίοι στο παιχνίδι μας. Επίσης είναι καλό παιχνίδι για να το παρακολουθήσει κάποιος που θα έρθει στο γήπεδο.
Τα περισσότερα από τα επόμενα παιχνίδια θα είναι εκτός έδρας και είναι μία καλή ευκαιρία να έρθει κάποιος για να παρακολουθήσει ένα καλό παιχνίδι. Θα εκτιμούσαμε την μεγαλύτερη δυνατή υποστήριξη που θα έχουμε από τον κόσμο μας. Αυτό που λέω πάντα είναι ότι πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να δώσουμε τα πάντα, την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων μας για να προσφέρουμε στον κόσμο μας την καλύτερη εμφάνιση και ελπίζω τους τρεις βαθμούς της νίκης», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

«Είναι ένα σημαντικό ματς για μας. Πολύ δύσκολο ματς γιατί η ΑΕΛ είναι πολύ φορμαρισμένη αυτή την περίοδο και διαθέτει πολλούς ποιοτικούς παίκτες, αλλά εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε με θετικό τρόπο. Να συνεχίσουμε να παίρνουμε νίκες, να μπούμε σε αυτή την νοοτροπία. Για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε πολύ περισσότερο κόσμο δίπλα μας και καλούμε τον κόσμο να είναι παρών σε αυτό το ματς», δήλωσε ο Eλληνοαυστραλός επιθετικός.