28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Τα είπαν με ΔΣ και παίκτες οι οργανωμένοι. (Θέμα και με τη κάρτα φιλάθλου)

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Τα είπαν με ΔΣ και παίκτες οι οργανωμένοι. (Θέμα και με τη κάρτα φιλάθλου)

By on 1 Νοεμβρίου, 2018 0 2466 Views

Με ανακοίνωση της, η διοίκηση της Ανόρθωσης,ενημέρωσε για συνάντηση μεταξύ του προέδρου και αντιπροσωπείας του Παν.Συ.Φι.

Αναλυιτκά πιο κάτω:

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ομάδας κ. Αντρέα Παντελή και αντιπροσωπείας του Παν. Συ. Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου.

Μετά από αίτημα των οργανωμένων μας οπαδών, στο πρώτο μέρος συζήτησης συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές-αρχηγοί της ομάδας, Ζοάο Βίκτορ, Ντάνιελ Πράνιτς, Γκόρτον Σίλντενφελντ και Ντουγκλάο. Συζητήθηκαν αρκετά σημαντικά θέματα περί αγωνιστικού και έγιναν ερωτήσεις στους ποδοσφαιριστές για την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Αντηλλάγησαν απόψεις ενώ οι ποδοσφαιριστές διαβεβαίωσαν ότι δουλεύουν σκληρά για να ανατρέψουν τη χαμηλή συγκομιδή στη βαθμολογία. Από τους οργανωμένους τονίστηκε πως αυτή η εικόνα είναι ανεπίτρεπτη και μη αποδεκτή και ότι τα περιθώρια έχουν εξαντληθεί. Μάλιστα ειπώθηκε η επιτακτική ανάγκη για άμεση μεταμόρφωση της ομάδας, αρχής γενομένης από τους επόμενους σημαντικούς αγώνες.

Στο πλαίσιο της συζήτησης τέθηκαν έντονα ερωτήματα, ωστόσο η κατάληξη της ήταν μονόδρομος, ο οποίος οδηγεί στην ενότητα. Την ίδια στιγμή ειπώθηκε ότι ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο που εργάζεται για την υλοποίηση των φετινών στόχων και όχι μόνο. Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν την παρουσία των οργανωμένων στα γήπεδα γιατί αυτά δεν μοιάζουν το ίδιο χωρίς τη μοναδική στήριξη που δίνουν, με τους οργανωμένους να ενημερώνουν τους παίκτες της ομάδας μας για τους λόγους που δεν είναι εφικτό τη δεδομένη στιγμή κάτι τέτοιο, αλλά τους υπογράμμισαν πως κάνουν προσπάθειες για να βρουν τις λύσεις επί τούτου.

Στο δεύτερο μέρος της συζήτησης ο Παν. Συ. Φι, πήρε τη σκυτάλη από την επιθυμία των ποδοσφαιριστών και έθεσε για ακόμη μια φορά τις απόψεις του για το περιβόητο θέμα της κάρτας φιλάθλου που ταλαιπωρεί τα γήπεδα μας. Ο πρόεδρος ενημέρωσε για κάποιες ενέργειες στις οποίες έχουμε προβεί σαν ομάδα αλλά οι οργανωμένοι οπαδοί επέμειναν ότι το θέμα πρέπει να πάει εκεί που ξεκίνησε, δηλαδή στη Βουλή των Αντιπροσώπων, με αναστολή όλου του νόμου ως αποτυχημένου.

Αποφασίσαμε λοιπόν από κοινού όπως προχωρήσουμε σε μια σειρά από βήματα μετά από συνεννόηση και με άλλα Σωματεία, αφού ήδη τα οπαδικά σύνολα έχουν τραβήξει κοινή γραμμή δράσης επί του θέματος. Συμφωνήσαμε ότι τα γήπεδα χωρίς κόσμο δεν έχουν ουσία και έφτασε η ώρα που κάποια πράγματα πρέπει να αναθεωρηθούν, έχοντας ήδη μεγάλο δείγμα και υψηλά ποσοστά αποχής του κόσμου σε όλα τα στάδια.