18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Εκτός και ο Καραγιόλ.Με απουσίες κατά της Ανόρθωσης ο Απόλλωνας

Εκτός και ο Καραγιόλ.Με απουσίες κατά της Ανόρθωσης ο Απόλλωνας

By on 31 Οκτωβρίου, 2018 0 3303 Views

Εκτός δράσης για 6 βδομάδες θα μείνει ο Καραγιόλ που τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Δόξα. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, στον αγώνα του Απόλλωνα με την Ανόρθωση θα υπάρχουν πέντε απουσίες.

Η επίσημη ενημέρωση:

Με σημαντικά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του εντός έδρας αγώνα της 8ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ανόρθωση στο Τσίρειο Στάδιο.

Ο κ. Αυγουστή καταστρώνει τα αγωνιστικά του πλάνα έχοντας σημαντικές απουσίες, αφού ως γνωστό θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου με κάρτες Εστεμπάν Σακέτι, και τους παροπλισμένους με προβλήματα τραυματισμών Σουμά, Καραγιόλ, Γιούστε και Μπρου.

Ο Σουμά ταλαιπωρείται από μυϊκό πρόβλημα στους οπίσθιους μοιραίους (εκτός 10 περίπου ημέρες).

Ο Καραγιόλ ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο ισχίο το οποίο απεκόμισε προς το τέλος του αγώνα με την Δόξα (υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός για 6 περίπου εβδομάδες).

Ο Κέβιν Μπρού συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης και υπολογίζεται ότι θα είναι κανονικά στην διάθεση του Κύπριου τεχνικού ενόψει του επικείμενου ντέρμπι με την ΑΕΛ για την 9η αγωνιστική.

Αντίθετα και πιο ευχάριστα νέα προκύπτουν στην περίπτωση του Άντον Μάγκλιτσα ο οποίος ανεβάζει ρυθμούς και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα προλάβει το ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Όσο αφορά τον Γιούστε, συνεχίζει το πρόβλημα αποκατάστασης του, με την επιστροφή του να υπολογίζεται στις αρχές Ιανουαρίου.