25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μπλόκο απο τη Δόξα.Ο Παπουλής έσωσε τον βαθμό για τον Απόλλωνα

Μπλόκο απο τη Δόξα.Ο Παπουλής έσωσε τον βαθμό για τον Απόλλωνα

By on 29 Οκτωβρίου, 2018 0 4806 Views

Η Δόξα σταμάτησε τη νικηφόρα πορεία του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα υποχρεώνοντας τον σε ισοπαλία 1-1 στο Μακάρειο σε αγώνα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η λεμεσιανή ομάδα προερχόταν από πέντε σερί νίκες, αλλά σταμάτησε στο μπλόκο της ομάδας της Κατωκοπιάς που αμύνθηκε πολύ καλά, ενώ ο Απόλλωνας δεν μπόρεσε να πετύχει το νικητήριο στο τέλος του αγώνα όταν εξάσκησε έντονη πίεση.

Η Δόξα στάθηκε αρκετά καλά στο α΄ μέρος και προηγήθηκε στο 38΄ με τον Λουίς Κάρλος με γκολ το οποίο όμως ήταν οσφάιντ. Ο Απόλωνας σε αυτό το διάστημα υστέρησε.

Στην επανάληψη, και μετά το 60΄, ο Απόλλωνας έγινε πολύ πιο καλός, πίεσε τους γηπεδούχους και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 78΄ με τον Παπουλή. Όμως, δεν κατάφερε στο υπόλοιπο διάστημα να σημειώσει και 2ο γκολ κι έτσι έφυγε με τις πρώτες απώλειες.

Η Δόξα τέλειωσε τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς στο 87΄ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Μουχτάρης.

ΔΟΞΑ (Λούκας Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Περέιρα, Μουχτάρης, Μιτρέα, Νελσίνιο, Μπόλιεβιτς, Ασαμόα, Λουίς Κάρλος, Χατζηβασίλης (70΄Παπαφώτης), Ζατλ (81΄Τίνκου), Σαντίκ (90+3’Παβλόφ)

Στον πάγκο: Ευσταθίου, Φερνάντες, Παχίπης, Λοίζου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Σωφρόνης Αυγουστή): Βάλε, Ζοάο Πέδρο, Χάμπος, Ρομπέρζ, Σουμάχ (73΄Βασιλείου), Σακέτι (64΄Σαρδινέρο), Μάρκοβιτς, Περέιρα, Σκέμπρι (46΄Παπουλής), Καραγιόλ, Ζελάγια

Στον πάγκο: Κίσσας, Ουεντραόγκο, Στυλιανού, Παπαμιχαήλ, Ψύχας, Σπόλιριτς

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κώστα Ροβέρτος, (Γεωργίου Παύλος, Ανδρέου Π. Ανδρέας), 4ος Διαιτητής: Αναστασίου Γιάννης, Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χατζηβασίλης/ Σακέτι (3η), Ζελάγια

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Μουχτάρης (87΄, 2η κίτρινη)

ΓΗΠΕΔΟ: Μακάρειο

ΘΕΑΤΕΣ: 350 (περίπου)