28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΙΡΑΟΛΑ:Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί διαθέτουν έμπειρη ομάδα…

ΙΡΑΟΛΑ:Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί διαθέτουν έμπειρη ομάδα…

By on 28 Οκτωβρίου, 2018 0 5766 Views

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας παραχώρησε ο τεχνικός της ΑΕΚ Αντόνι Ιραόλα και ο γκολκίπερ Τόνιο Ραμίρεζ, σχετικά με το παιχνίδι της Δευτέρας με την Ανόρθωση στο “Αντ. Παπαδόπουλος”.

«Είναι ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι, σίγουρα διαφορετικό από τα υπόλοιπα γιατί είναι ένα ντέρμπι. Δεν έχει σημασία η βαθμολογική και αγωνιστική κατάσταση των ομάδων και δεν επηρεάζει την συμπεριφορά τους. Εμείς προερχόμαστε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι με την Ludogorets, σε αντίθεση με την Ανόρθωση που είχε περισσότερο χρόνο να προετοιμαστεί για το παιχνίδι μας. Θα είμαστε έτοιμοι το βράδυ της Δευτέρας, το ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί διαθέτουν έμπειρη ομάδα, με σημαντικούς ποδοσφαιριστές και θα μας βάλουν πίεση. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να προσπαθήσουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και εάν το πράξουμε έχουμε πιθανότητες για να τα καταφέρουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε την υποστήριξη από τον κόσμο μας. Έχουμε την εμπειρία αυτή την σεζόν από τον αγώνα του Σούπερ-Καπ, όπου ήταν εκπληκτική η συμπαράσταση τους και μας βοήθησαν αρκετά και το ίδιο περιμένω για την Δευτέρα να είναι το ίδιο και να… σπρώξουν την ομάδα», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί πάντα τα ντέρμπι είναι διαφορετικά παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσουμε την πορεία μας. Πάντα χρειαζόμαστε την υποστήριξη του κόσμου, ειδικά σε τέτοιου είδους ξεχωριστά παιχνίδια χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερη υποστήριξη. Καλούμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει», δήλωσε ο Ισπανός τερματοφύλακας.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο τις τοποθετήσεις τους: