24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μ ε τους Γερμανούς τα βρήκε σκούρα ο Απόλλωνας.Έχασε από την Άιντραχτ 2-0 εύκολα

Μ ε τους Γερμανούς τα βρήκε σκούρα ο Απόλλωνας.Έχασε από την Άιντραχτ 2-0 εύκολα

By on 25 Οκτωβρίου, 2018 0 5175 Views

Ήταν θέμα διαφοράς επιπέδου και πβιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα(2-0), επικράτησε η Άιντραχτ του Απόλλωνα, που δεν κατάφερε να τα… βάλει με τους Γερμανούς, σχεδόν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Ωστόσο, μια φάση στο 80’ που η μπάλα δεν… ήθελε να μπει, μπορούσε να τον βάλει ξανά στο παιχνίδι.

Η Άιντραχτ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 13’ μετά από τραγικό λάθος του Βάλε. Ο Κόστιτς έφυγε στην πλάτη της άμυνας, το πλασέ του ήταν χλιαρό, όμως ο πορτιέρο των «γαλάζιων» έκανε σοβαρό σφάλμα με την μπάλα να περνάει μέσα από τα χέρια του. Ο Απόλλωνας προσπάθησε να αντιδράσει, όμως η αμυντική γραμμη της ομάδας της Φρανκφούρτης που ήταν αρκετά ψηλά, τον ανάγκαζε να κάνει αρκετά λάθη. Στο 32′ η Άιντραχτ διπλασίασε τα τέρματά της με τον Αλέρ, με δυνατή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής. Αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος οτυ πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Σωφρόνης Αυγουστή προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του πραγματοποιώντας διπλή αλλαγή, περνώντας στο παιχνίδι τους Σκέμπρι και Ζελάγια. Ωστόσο, η Άιντραχτ έψαξε το τρίτο γκολ που δεν ήρθε, παρά τις ευκαιρίες που βρήκε. Στο 80’ λίγο έλειψε ο Απόλλωνας να μπει στο παιχνίδι με μια τρομερή τριπλή ευκαιρία. Ο Πέδρο γύρισε την μπάλα από τα δεξιά που κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι, στη συνέχεια ο Παπουλής έκανε το ανάποδο με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Ζελάγια προσπάθησε με την τρίτη να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με την μπάλα να διώχνεται στην κυριολεξία, πάνω στην γραμμή. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα δεν είχαμε κάτι αξιόλογο, με την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή να μένει στον ένα βαθμό.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Ρένο, Ντίτσκα, Ρέμπιτς(82′ Γιόβιτς), Φερνάντες, Ντε Γκούζμαν, Αλέρ, Γκατσίνοβιτς, Άμπραχαμ(68′ Ρους), Χασέμπε, Ντα Κόστα(57′ Βίλεμς)

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Βάλε, Ρομπέρζ, Χάμπος, Βασιλείου, Πέδρο, Σακέτι, Μάρκοβιτς, Παπουλής, Περέιρα(46′ Ζελάγια), Καραγιόλ(46′ Σκέμπρι), Μαγκλιτσα(67′ Στυλιανού)

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Λάτσιο νίκησε με 3-1 τη Μαρσέιγ μέσα στην Μασσαλία.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Άιντραχτ 3 8-2 9
Λάτσιο 3 6-6 6
Απόλλωνας 3 3-6 1
Μαρσέιγ 3 4-7 1
Η επόμενη αγωνιστική:

8 Νοεμβρίου, 19:55

Απόλλωνας – Άιντραχτ

Μάτσιο – Μαρσέιγ