26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Άργησε αλλά ήρθε η νίκη με τριάρα για την ΑΕΚ .Ο Λοίζου έλεγε όχι μέχρι το πέναλτι που δεν ήταν

Άργησε αλλά ήρθε η νίκη με τριάρα για την ΑΕΚ .Ο Λοίζου έλεγε όχι μέχρι το πέναλτι που δεν ήταν

By on 20 Οκτωβρίου, 2018 0 12982 Views

Συνάντησε πολλές δυσκολίες απέναντι στην Δόξα και ένα εκπληκτικό τερματοφύλακα ,τον Κύπριο Λοίζου,η ΑΕΚ αλλά στο τέλος κέρδισε με τριάρα η μέσα σε πέντε λεπτά πριν μπούμε στο τελευταίο 10λεπτο της αναμέτρησης και έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες.Μέχρι το 75΄η Δόξα κρατοπυσε το 0-0 με τον Λοίζου ν ακάνει 2-3 εκπληκτικές αποκρούσεις ωστόσο ένα λάθος του διαιτητή που είδε πέναλτι σε μια φάση που δεν υππήρχε παράβαση άλλαξε τα ψυχολογικά δεδομένα και η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα στο σκορ και στην ψυχολογία.
Χωρίς να εντυπωσιάσει η ομάδα του Ιραόλα δυσκολεύτηκε αλλά στο τέλος επικράτησε 3-0 και πήρε αυτό που ήθελε από ένα επικίνδυνο παιχνίδι.
Όπως πήγαινε το παιχνίδι φαινόταν ότι θα το πάλευε μέχρι τέλους η Δόξα αλλά ο διαιτητής Κώστας Ψευδιώτης υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μουκτάρη στον Γιάννου στο 75΄ και ο Λαρένα το μετέτρεψε σε γκολ στο 75΄ ανοίγοντας το σκορ. Φάνηκε από την επαναληπτική προβολή ότι δεν υπήρξε παράβαση και δεν έπρεπε να υποδειχθεί το πέναλτι αλλά η ουσία ήταν ότι η ομάδα της Λάρνακας πήρε κεφάλι στο σκορ.
Πέντε λεπτά αργότερα στο 80΄ ο Τέτε τελείωσε το παιχνίδι όταν μπήκε στην περιοχή από θέση μέσα αριστερά και με άψογο τελείωμα νίκησε τον πολύ καλό Γιώργο Λοίζου.
Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στις καθυστερήσεις (90+2) όταν ο Χέφελ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.Η επιστροφή του Λαρένα σαν αλλαγή πάντως βοήθησε την ΑΕΚ να ανεβάσει απόδοση στο β΄ημίχρονο.

ΑΕΚ (Α.Ιραόλα): Τόνιο, Σίλβα, Καταλά, Τέτε, Τρισκόφσκι, Χέφελ, Γαρσία (59΄ Λαρένα), Γκονζάλεθ, Ιωάννου, Ασούμπρε (52΄ Γιάννου), Φλοριάν (81΄ Τρουγιόλς)

ΔΟΞΑ (Λ.Χατζηλούκας): Λοίζου, Μουκτάρης, Νελσίνιο, Περέιρα, Μιτρέα, Τίνκου, Ασαμόα (89΄ Παχίπης), Παπαφώτης (76΄ Φερνάντες), Χατζηβασίλης (65΄ Ζατλ), Λουίς Κάρλος, Παβλόφ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λουίς Κάρλος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 1.500