26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Α.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Θέλουμε την ομάδα να βγάζει τον χαρακτήρα του εκτοπίσματος της Ομόνοιας

Α.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Θέλουμε την ομάδα να βγάζει τον χαρακτήρα του εκτοπίσματος της Ομόνοιας

By on 18 Οκτωβρίου, 2018 0 4074 Views

Για όλα όσα αφορούν την Ομόνοια μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Ανδρέας Δημητρίου.

Αν επηρεάζει την Ομόνοια το κλείσιμο της αεροπορικής εταιρείας Cobalt…

«Για την σεζόν 2018-2019 δεν είχαμε χορηγική συνεργασία με την Cobalt. Είχαμε πρόσφατα έναν διαγωνισμό με μια νικήτρια που κέρδισε τέσσερα αεροπορικά εισιτήρια. Είμαστε σε επικοινωνία με την κυρία για να δούμε ποια κατάληξη θα έχει το θέμα».

Αυξάνεται η σημασία του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα από το γεγονός ότι προέρχεστε από δύο ήττες;

«Ο στόχος είναι ασφαλώς η νίκη. Όλοι βλέπουμε ότι ο αντίπαλος έκανε ένα θετικό ξεκίνημα, περιμένουμε ότι θα είναι απαιτητική στην έδρα της και οφείλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς τους οποίους χρειαζόμαστε. Να δείξουμε με την απόδοση μας ότι είμαστε σοβαρή ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες. Μέσω των δηλώσεων παίκτες και προπονητές μιλούν για την καλή δουλειά που γίνεται, κάνουν προσπάθεια με ζήλο και αφοσίωση αλλά όλα κρίνονται στις τέσσερις γραμμές και το αποτέλεσμα πρέπει να βγει και στα παιχνίδια. Όσον αφορά την πίεση μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, εμείς το βλέπουμε διαφορετικά. Δεν αλλάζει ο στόχος, η πίεση είναι δεδομένη αλλά είναι λογικό να προκύπτει μεγαλύτερη ανάγκη μετά από δύο ήττες. Θέλουμε την ομάδα νε βελτιώνεται και να βγάζει τον χαρακτήρα του εκτοπίσματος της Ομόνοιας».

**«Πρώτος στόχος είναι η νίκη και δεύτερο να δείξουμε ότι είμαστε σοβαρή ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτέλεσμα σε δύσκολες έδρες. Επαναλαμβάνω ότι η διαρκής αξιολόγηση είναι από τα βασικά εργαλεία για να πετύχουμε. Οι απαιτήσεις είναι και θα παραμείνουν ψηλές. Ξέραμε ότι η αρχή θα ήταν δύσκολη και τίποτα δεν θα μας χαριζόταν αλλά το σημαντικό είναι ότι βλέπουμε το δάσος και όχι το δέντρο. Η διοίκηση της εταιρείας είναι εδώ όχι για 4-5 παιχνίδια αλλά για να εφαρμόσει ένα φιλόδοξο πλάνο με στόχο την δημιουργία μιας δυνατής Ομόνοιας. Συνοδοιπόρος είναι και ο κόσμος που ήταν είναι και παραμένει το μεγάλο όπλο της ομάδας μας».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα…

«Το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα είναι ο Τζαίλσον που θα χάσει το παιχνίδι της Κυριακής. Από βδομάδας θα επαναξιολογηθεί και θα δούμε αν θα τον έχουμε την Πάφο. Ο Βύντρα προπονείται κανονικά με νάρθηκα και η απόφαση είναι του προπονητή. Οι Κύπριοι διεθνείς επέστρεψαν, ο Ραμίρες έρχεται απόψε».

Για την παρουσία των Κύπριων διεθνών…

«Ο Παναγή και ο Κούσουλος που έπαιξαν δύο 90λεπτα, τους είδαμε να είναι σε καλή κατάσταση σε ψηλό επίπεδο και ήτα ν εκ των πρωταγωνιστών. Έδειξαν ετοιμότητα και ότι μπορούν να βοηθήσουν και την δική μας ομάδα. Ο Χριστοφή που έλειπε σχεδόν δύο μήνες ήταν ευχάριστο που πρόσθεσε περίπου 30 λεπτά στα πόδια του. Είναι πολύτιμος και χρήσιμος ποδοσφαιριστής για την Ομόνοια».

Πλέον υπάρχουν πολλές επιλογές…

«Υπάρχει μεγάλο ρόστερ και θα γίνει μάχη για την 20άδα που θα πάει στο «Αμμόχωστος» και είναι θετικό αυτό για εμάς. Είναι θέμα του προπονητή η διαχείριση του ρόστερ».

Είναι αλήθεια ότι δέχθηκε κριτική ο προπονητής για το κομμάτι διαχείριση…

«Είναι ζητήματα που αφορούν την τεχνική ηγεσία, δεν είναι θέμα δικό μας να το σχολιάζουμε επίσημα. Θυμίζουμε ότι παίξαμε τέσσερα παιχνίδια και δεν σημαίνει ότι δεν υπολογίζει ο προπονητής έναν ποδοσφαιριστή που ακόμα δεν αγωνίστηκε. Οφείλουν όλοι να είναι έτοιμοι για να αρπάξουν την ευκαιρία όταν τους την δώσει ο προπονητής. Έδειξαν και αυτοί που μπαίνουν σαν αλλαγή ότι παίζουν σημαντικό ρόλο»

Για τον κόσμο…

«Συνήθως γεμίζουμε την κερκίδα. Πιστεύουμε ότι θα γεμίσουμε την κερκίδα όπως γίνεται σε κάθε παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα».