24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

Έκλεισε η Cobalt air.Επηρεάζονται χιλιάδες επιβάτες

By on 18 Οκτωβρίου, 2018 0 496 Views

Τίτλοι τέλους για την αεροπορική εταιρεία Cobaltair Ltd, που έχει ακυρώσει όλες τις πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες.

Από την πιο πάνω εξέλιξη επηρεάζονται και αρκετοί φίλοι του Απόλλωνα που έκλεισαν θέση για τη Φρανκφούρτη, ενόψει και της αναμέτρησης με την Άιντραχτ για το Γιουρόπα Λιγκ ενώ χιλιάδς ειναι οι επιβάτες που θ αεπηρεαστούν αφού έκλεισαν θέσεις μέχρι και τα Χρστούγεννα..

Ολονύκτια σύσκεψη πραγματοποιείται στο Υπουργείο Μεταφορών μετά από το ζήτημα το οποίο προέκυψε.

H ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών

Η αεροπορική εταιρεία Cobaltair Ltd, πληροφόρησε απόψε στις 21.00 το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ότι αναστέλλει όλες τις πτήσεις της από αύριο το πρωί στις 00.30.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη ευρεία συνεδρία στο γραφείο της Υπουργού Μεταφορών στην παρουσία εκπροσώπων του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας, του Γενικού Λογιστηρίου, της Hermes και άλλων αρμόδιων φορέων, με στόχο την καλύτερη δυνατή οργάνωση για τον επαναπατρισμό επιβατών που θα ταξίδευαν με την Cobaltair Ltd μέσα στις επόμενες ημέρες.

Οι επιβάτες των πτήσεων της 17ης βραδινής και 18ης Οκτωβρίου 2018, που δεν θα πραγματοποιηθούν, παρακαλούνται όπως εξασφαλίσουν οι ίδιοι εισιτήρια μονής διαδρομής σε οικονομική θέση για τον επαναπατρισμό τους και να κρατήσουν τα αποδεικτικά στοιχεία, για σκοπούς αποζημίωσής τους. Οι υπόλοιποι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Cobaltair Ltd τις επόμενες (7) μέρες, θα πληροφορηθούν με νεότερες ανακοινώσεις για τον τρόπο επαναπατρισμού τους.

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας των επιβατών και εκφράζει τη λύπη του τόσο για την αναστολή των εργασιών της εταιρείας, όσο και για τα προβλήματα που θα προκληθούν στο επιβατικό κοινό.

Η ανακοίνωση της Cobalt

«Η Cobalt ανακοινώνει ότι όλες οι πτήσεις από τις 23:50 της 17ης Οκτωβρίου ακυρώνονται, «εξαιτίας αόριστης παύσης των εργασιών της».

Μελλοντικές πτήσεις ή εργασίες που παρέχει η Cobalt θα ακυρώνονται και δεν θα διεκπεραιώνονται.

Η εταιρεία καλεί τους επιβάτες που έχουν εισιτήρια, να μην μεταβούν στο αεροδρόμιο Λάρνακας «ή σε οποιοδήποτε άλλο αεροδρόμιο αύριο, 18 Οκτωβρίου 2018», καθώς οι πτήσεις δεν θα γίνουν, ενώ κανένα μέλος του προσωπικού της εταιρείας δεν θα είναι παρών.

Για αποζημιώσεις, καλούνται οι επιβάτες να επικοινωνήσουν με τον πάροχο πιστωτικής κάρτας ή το ταξιδιωτικό γραφείο.

Η Cobalt απολογείται και ευχαριστεί τους πιστούς πελάτες για την υποστήριξη τα τελευταία δύο χρόνια».