25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Χωρίς πίεση θέλει να σπάσει την παράδοση η ΑΕΛ

By on 17 Οκτωβρίου, 2018 0 585 Views

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η δημοσιογραφική διάσκεψη της ΑΕΛ στην οποία παρουσίασε τα αποτελέσματα του προγράμματος Sport 4all του Erasmus ενώ μίλησε και ο προπονητής της ομάδας Ντούσαν Κέρκεζ ο οποίος είπε αρκετά σημαντικά για την ΑΕΛ.

Στην αρχή, η εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους.

«Σας καλοσωριζουμε όλους όπως και τους συνέδρους εδώ. Η ΑΕΛ πάντα ήταν ευαίσθητη σε τέτοια θέματα που αφορούν τον αθλητισμό, τον μπόυλινγκ και κοινωνικά θέματα. Ξέρετε όλοι τις καμπάνιες που κάνουμε ως ΑΕΛ μαζί και με το ίδρυμα Κεπακι», ανέφερε ο Γενικός διευθυντής της ομάδας Δημήτρης Γιαννέλης.

Στη συνέχεια, μίλησε η Mαρίνα Καυκαλιά, Υπεύθυνη διαχείρισης ευρωπαϊκών προγραμμάτων :
«Το πρόγραμμα έχει στόχο να προωθήσει τον αθλητισμό και την κοινωνική ενσωμάτωση. Να αναπτύξει τις δεξιότητες ετοιμότητας και να προωθήσει τον διάλογο μεταξύ των συμμετοχών των. Ελπιζουμε ότι στο μέλλον τα αποτελέσματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν και από άλλους και ειδικά στον αθλητισμο».

Ο Ντούσαν Κέρκεζ από την πλευρά του δήλωσε:
«Θέλω να καλοσωρίσω όλους στην Κύπρο και ιδιαίτερα τους συμπατριώτες μου από την Σερβία. Για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ είπαμε ξανά ότι θέλουμε να έχουμε την φιλοσοφία του νικητή. Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που θέλει να κερδίζει. Από την αρχή είπαμε ότι έχουμε μία καλή ομάδα οι οποίοι σέβονται ο ένας τον άλλον. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες και το προσωπικό με την δουλειά του. Στο ποδοσφαιρο όμως ξεχνάνε εύκολα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε το παιχνιδι με το ΑΠΟΕΛ και είδαμε τι έκαναν στην Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια. Έχουν νέο προπονητή και θέλουν να ξεκινήσουν θετικά. Εμάς δεν μας επηρεάζει και πάμε με σεβασμό για την νίκη. Ελπίζω να έρθουμε με θέτικο αποτέλεσμα από την Λευκωσία».

Για τους τραυματίες:
«Είχαμε κάποια προβλήματα. Σχεδόν όλοι είναι έτοιμοι. Οι Βοζίνια και Αντάμοβιτς δεν είναι έτοιμοι για το παιχνίδι. Ο Αντάμοβιτς ξεκίνησε κανονικά τις προπονήσεις και ο Βοζίνια ακόμη».

Για το ότι η ΑΕΛ δεν έχει καλά αποτελέσματα εδώ και κάποια χρόνια στο ΓΣΠ:
«Από τότε που πήραμε το πρωτάθλημα δεν νικήσαμε εκεί και αυτό θέλουμε να αλλαξει. Είναι δύσκολος αντιπαλος αλλά θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε».

Για το αν περιμένει διαφορετικό το ΑΠΟΕΛ:
«Σίγουρα έχουν δουλέψει 10 μέρες και θα αλλάξει κάποια πράγματα. Θα δούμε πως θα πάει και έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο».
Για το αν νοιώθει πίεση:
«Αυτή η χρονιά είναι πολύ ανταγωνιστική. Όταν έχεις ντέρμπι είναι πιο εύκολο να δουλέψεις διότι όλοι το περιμένουν και είναι συγκεντρωμένοι. Είμαι πιο εύκολο να δουλέψω προσωπικά για αυτό το παιχνίδι».
Για τον Αλ Τααμαρι:
«Το ΑΠΟΕΛ δεν είναι ένας παίκτης. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλους και δεν νομίζω να εξαρτάται το ΑΠΟΕΛ από ένα παίκτη».

Στη συνέχεια μίλησε ο Νιλς Τεξέιρα:
«Το περιμένουμε με ανυπομονησία. Στην Γερμανία ξέρουν το ΑΠΟΕΛ και τους έχω δει στην τηλεόραση. Είναι ωραίο να παίζεις εναντίον τους».
«Θα συνεχίσουμε όπως τα προηγούμενα παιχνίδια. Σίγουρα σεβόμαστε τον αντίπαλο όμως είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Είναι ενδιαφέρον παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι όμως στο τέλος είναι μόνο 3 βαθμοί. Δεν νοιώθουμε πίεση», δήλωσε από την πλευρά του ο Ντάνι Μπενίτεθ.