26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΤΡΕΜΠΕΛ:Θέλω να κάνω το κόσμο της Ανόρθωσης περήφανο

ΣΤΡΕΜΠΕΛ:Θέλω να κάνω το κόσμο της Ανόρθωσης περήφανο

By on 17 Οκτωβρίου, 2018 0 4036 Views

Στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασής του από την Ανόρθωση, μίλησε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ο νέος προπονητής των κυανολεύκων, Γιούργκεν Στρέπελ:
«Είμαι χαρούμενος και περήφανος που θα δουλέψω σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο. Θέλω να κάνω το κόσμο της ομάδας περήφανο. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την ευκαιρία. Στόχος της Ανόρθωσης είναι η αναγέννηση. Είμαστε στην 8η θέση, δεν είναι θέση για την Ανόρθωση αυτή. Έχω γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές. Έχω δει μαχητικό πνεύμα στις προπονήσεις και αυτό μου άρεσε», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:
«Είμαι Ολλανδός, και μου αρέσει να αγωνίζομαι με συγκεκριμένο τρόπο. Μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, όμως είναι σημαντικό για μένα να παίρνουμε την ουσία στο τέλος».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει η Ανόρθωση:
«Έχω τη δική μου οπτική γωνία και τι πρέπει να βελτιώσουμε. Με τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα θα υπάρξουν δυσκολίες. Ίσως να δυσκολευτούμε λίγο στην αρχή να αφομοιώσουμε τη δική μου φιλοσοφία».

Για το σύστημα:
«Δεν είναι τόσο θέμα συστήματος, αν παίξουμε 4-3-3 ή 4-2-3-1. Το σημαντικό είναι πώς θα παρουσιαστούν οι παίκτες στο γήπεδο παρά το σύστημα που θα ακολουθήσουν».