18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΝΤΕΛΗ:Το οικονομικό είναι δουλειά της διοίκησης.Ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα

ΠΑΝΤΕΛΗ:Το οικονομικό είναι δουλειά της διοίκησης.Ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα

By on 17 Οκτωβρίου, 2018 0 4197 Views

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Γιούργκεν Στρέπελ, ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, υπογράμμισε την πίστη που υπάρχει στην ομάδα.

«Ξέρουμε όλοι ξεκινήσαμε τη χρονιά με πολλές προσδοκίες, αλλά στην πορεία ανατράπηκαν αυτά που θέλαμε. Η διοίκηση δεν είχε άλλη επιλογή. Έπρεπε να πάρουμε άλλα μέτρα για ανάκαμψη. Είμαστε στην αρχή της περιόδου και πιστεύουμε σε αυτό το υλικό που υπάρχει. Θεωρούμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο. Χάθηκαν πολλοί βαθμοί, αναπάντεχα. Αυτή η ομάδα μπορεί να μας ανταμείψει στο τέλος. Με το που αρχίσαμε να ψάχνουμε για προπονητές, υπήρχαν πολλά ονόματα και στην πορεία ανατράπηκαν κάποια πράγματα. Θεωρήσαμε ότι ο καταλληλότερος για να μας πάρει μπροστά είναι ο κ. Στρέπελ. Τον καλωσορίζω, πιστεύουμε ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει τους στόχους της. Είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα θα καλύπτει το χαμένος έδαφος».

Ο πρόεδρος των κυανολεύκων, πριν ολοκληρωθεί η διάσκεψη, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο:
«Θέλω να καλέσω τον κόσμο να κλείσει τα αυτιά του. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει μουρμούρα για την εικόνα μέχρι στιγμής. Χρειάζεται ομοψυχία και ομόνοια. Ο κόσμος πρέπει να πιστέψει σε αυτή την ομάδα και πιστεύουμε ότι θα φτάσει στην επιτυχία. Δεν θέλω να παρασύρονται από οποιεσδήποτε συζητήσεις καφενείου. Η ομάδα έχι αρκετά καλό υλικό. Ο νέος προπονητής, πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα βοηθήσει. Είμαστε μέσα στα οικονομικά πλαίσια. Η Ανόρθωση πάντα θα πρέπει να τρέχει για να προφτάνει τα οικονομικά. Ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε».

Για τον Μπίσκαν:
«Έχουμε στείλει επιστολή μέσω δικηγόρου στον προπονητή».

Για το οικονομικό:
Εμείς, ως Ανόρθωση, αυτό που θέλουμε από τον κόσμο είναι υποστήριξη προς στην ομάδα. Τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά».