20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ:Mε αυτά τα παιδιά θα έρθουν καλύτερες μέρες και μπορούμε να να πετύχουμε τα όνειρά μας

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ:Mε αυτά τα παιδιά θα έρθουν καλύτερες μέρες και μπορούμε να να πετύχουμε τα όνειρά μας

By on 17 Οκτωβρίου, 2018 0 1226 Views

Ο Ραν Μπεν Σιμόν μίλησε στη κάμερα του ΡΙΚ 2 μετά το τέλος του αγώνα με την Σλοβενία.

Aν είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία: «Είπα στους παίκτες μου πως ίσως να χάσαμε κάτι μικρό αλλά κερδίσαμε κάτι μεγάλο. Χτίζουμε χαρακτήρα και DNA. Δεν θυμάμαι την Εθνική ομάδα να παλεύει έτσι. Ξέρω, δεν είμαι τυφλός… Η ποιότητα πρέπει να είναι λίγο καλύτερη αλλά αυτό που έκαναν οι παίκτες είναι απίστευτο. Είναι παλαιστές, είναι πολεμιστές οι παίκτες μου. Με τέτοιες εμφανίσεις παίρνει αξία η ομάδα. Βλέπεις τον Πιέρο να έρχεται από την Δανία και να δίνει πάνω από το 100%. Ο Αρτυματάς, ο Μερκής, όλα τα παιδιά, να μην τους αναφέρω όλους. Έχω μεγάλο σεβασμό σε αυτά τα παιδιά, μεγάλο σεβασμό. Το αξίζουν».

Πώς κατάφερε να δώσει αυτό το κίνητρο στους παίκτες: «Μετά τον αγώνα με την Βουλγαρία αντί να κάνουμε Βίντεο και τακτική ως συνήθως, παίξαμε ένα παιχνίδι. Πιστεύω πως τα παιδιά αξίζουν καλύτερης μεταχείρισης, καλύτερης προσέγγισης. Έχουν τόσα πολλά να δώσουν και τους κάναμε να δώσουν όλο το είναι τους και να δώσουν περηφάνια στους Κύπριους ποδοσφαιριστές».

Για τη συνέχεια: «Νιώθω το ίδιο περήφανος όπως και εσείς. Mε αυτά τα παιδιά θα έρθουν καλύτερες μέρες και μπορούμε να να πετύχουμε τα όνειρά μας».