19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ:Περιμένω κάτι καλό απο τους παίκτες μου …

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ:Περιμένω κάτι καλό απο τους παίκτες μου …

By on 15 Οκτωβρίου, 2018 0 642 Views

Αισιόδοξος ότι η ομάδα μας θα καταφέρει να ανακάμψει και να παρουσιαστεί όπως πρέπει στον αγώνα με τη Σλοβενία, εμφανίστηκε στην Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας Ραν Μπεν Σιμόν.

“Εμπιστεύομαι τους ποδοσφαιριστές μου, έχω πίστη στην ομάδα μου. Πρέπει να βρούμε το κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει απογοήτευση μετά τον αγώνα με τη Βουλγαρία, όμως έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλους μας για να επανέρθουν σωματικά και ψυχολογικά οι ποδοσφαιριστές και θεωρώ ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί, απέναντι στην πιο ποιοτική, κατά την άποψη μου, ομάδα του ομίλου” ανέφερε ο κ. Σιμόν.

Σε ερώτηση για το πως διαχειρίζεται η ομάδα μας το προηγούμενο αποτέλεσμα έχοντας άλλο ένα δύσκολο αγώνα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ανέφερε:

“Προσπαθούμε να διαχειριζόμαστε το κάθε αποτέλεσμα, είτε είναι θετικό είτε αρνητικό με τον καλύτερο τρόπο. Δεν μεσολαβεί πολύς χρόνος μεταξύ των αγώνων. Είπα στους ποδοσφαιριστές μου ότι στον αγώνα με τη Βουλγαρία δεν με απογοήτευσε κανένας και πως τους έχω εμπιστοσύνη και πως περιμένω κάτι καλό από αυτούς αύριο”.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μερκής δήλωσε:

“Γνωρίζουμε ότι έχουμε να αγωνιστούμε κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο αλλά γνωρίζουμε τις δυνατότητες και της δικής μας ομάδας. Προερχόμαστε από μια ήττα που θα μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Μετά από μια ήττα χρειάζεται ανάδραση και αύριο μας δίνεται η ευκαιρία να αντιδράσουμε και να δείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε”.