19 Μαρτίου, 2024
  • 19 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κρίσμος αγώνας για την Ελλάδα στην Φινλανδία(21:45 Cytavision)

Κρίσμος αγώνας για την Ελλάδα στην Φινλανδία(21:45 Cytavision)

By on 15 Οκτωβρίου, 2018 0 445 Views

Κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Φινλανδία δίνει απόψε (21:45, Cytavisionsports1) η Εθνική Ελλάδος, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο να φύγει αλώβητη από το Τάμπερε.

Το σημαντικό τρίποντο επί της Ουγγαρίας στο ΟΑΚΑ διατήρησε το Ελληνικό συγκρότημα σε τροχιά πρόκρισης από τον δεύτερο όμιλο της τρίτης κατηγορίας του Nations League. Οι Σκανδιναβοί πρωπορεύονται με εννέα πόντους και η Ελλάδα έχοντας έξι θέσει ως μίνιμουμ στόχο το να φύγει αήττητη από το «Ratinan Stadion» προκειμένου να μείνει σε απόσταση νίκης.

Εξάλλου, στις 15 Νοεμβρίου η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Φινλανδία και θα έχει την δυνατότητα να «καθαρίσει» την πρόκριση, φιλοξενώντας την τελευταία αγωνιστική την ουραγό Εσθονία. Φυσικά, η νίκη μόνο ευπρόσδεκτη είναι προκειμένου η πρώτη θέση της βαθμολογίας να γίνει περισσότερο εφικτός στόχος.

Αγωνιστικά, ο Μίκαελ Σκίμπε προσανατολίζεται στην επιλογή σχεδόν της ίδιας ενδεκάδας από το ματς με τους Ούγγρους με μοναδική αλλαγή την αντικατάσταση του τραυματία Κουρμπέλη από τον Τζιόλη. Θέση βασικού διεκδικεί και ο Χριστοδουλόπουλος.

Πιθανή ενδεκάδα: Μπάρκας, Μπακάκης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τσιμίκας, Τζιόλης, Ζέκα, Πέλκας, Μπακασέτας, Φορτούνης, Μήτρογλου.
Για τους γηπεδούχους το κίνητρο νίκης είναι ισχυρό και η παρέα του φορμαρισμένου Πούκι είναι σκληρό καρύδι. Επικρατέστεροι έντεκα: Χραντέτσκι, Γκράνλουντ, Τοΐβιο, Αρατζούρι, Ραΐταλα, Λουντ, Σπαρβ, Σούλερ, Σοΐβι, Τουόμινεν, Πούκι