26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

ΤΡΑΜΕΤΣΑΝΙ:Κατοχή,ισορροπία,επίθεση

By on 11 Οκτωβρίου, 2018 0 6686 Views

Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον Τέτι για την ευκαιρία που μου δίνουν. Ξέρω πολύ καλά που είμαι και τους παίκτες που έχω. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα που βρίσκομαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ. Θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα. Αυτό έχω κάνει σε όλες τις ομάδες. Θέλω να δώσω στην ομάδα το πνεύμα να έχουμε ψυχή, να παίζουμε σαν μια ομάδα που θα τη χαίρεται ο κόσμος μας», δήλωσε στη διάσκεψυ τύπου ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι.

Στη συνέχεια, ερωτηθείς για το ποια είναι η φιλοσοφία του, τόνισε:

«Ο καλύτερος τρόπος για να αρχίσεις είναι να μάθεις την ιστορία της ομάδας. Θέλω να έχει τη κατοχή, ισορροπία και να είναι επιθετική. Θέλω οι παίκτες μου να είναι σίγουροι. Έχω παίξει και με τρεις αμυντικούς, αλλά τώρα θα συνεχίσουμε όπως αρχίσαμε στο τακτικό κομμάτι».

Για τον αλβανικό αετό:
«Δεν έχω κάτι να πω για αυτό. Είμαι εδώ για να μιλήσω για το ΑΠΟΕΛ. Σήμερα είναι φανταστική μέρα για μένα».

Για την βελτίωση της άμυνας…
«Όταν μιλάμε για την άμυνα πρέπει να εμπλέξουμε όλη την ομάδα στην διαδικασία, η ομάδα δεν αμύνεται μόνο με τους αμυντικούς αλλά όλους τους παίκτες στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τα λάθη μας, ιδιαίτερα στην περιοχή μας και όπως είπα πρέπει να αμυνόμαστε και με τους 10 παίκτες στο γήπεδο».

Πως κρίνετε το ρόστερ και αν μπορεί με τους παίκτε ςπου διαθέτει να δουλέψει και να κάνει αυτά που θέλει…
«Ββεαίως και μπορώ».