25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έρχεται ο Στρέμπελ με ένα βοηθό…Μένουν και τρείς συνεργάτες .Γιατί τον επέλεξε ο Α.Παντελή

Έρχεται ο Στρέμπελ με ένα βοηθό…Μένουν και τρείς συνεργάτες .Γιατί τον επέλεξε ο Α.Παντελή

By on 9 Οκτωβρίου, 2018 0 2855 Views

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για το ναυάγιο με τον Μπίσκαν, την συμφωνία με τον Στρέπελ και για το μέλλον της «Κυρίας».

Για το ναυάγιο της συμφωνίας με τον Μπίσκαν ποια είναι η δική σας θέση;

«Του εξήγησα ότι δεν μπορείς το Σάββατο να υπογράφεις συμφωνία και την Κυριακή να την αναιρείς. Σεβαστό το πρόβλημα του αλλά όταν υπογράφεις συμφωνία πρέπει να την τηρείς. Δεν μου άρεσε καθόλου αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Πρέπει να φέρουμε προπονητή άμεσα. Ήταν ο Μπίσκαν και ο Στρέπελ, επιλέξαμε τον Μπίσκαν αλλά τώρα προχωράμε παρακάτω»

Υπάρχει το ενδεχόμενο να κινηθείτε νομικά εναντίον του;

«Υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Μια συμφωνία είναι συμφωνία. Μέχρι να καταλήξουμε ήθελε και δυο βοηθούς και υπάρχουν συμφωνίες και με τους τρεις υπογεγραμμένες. Είναι νομικό το θέμα που θα το δούμε στην πορεία. Προς το παρόν επείγει να γυρίσουμε σελίδα. Ήδη συζητήσαμε με τους νομικούς, υπάρχουν βάσιμα υποστηρικτικά στοιχεία γιατί ηθικά δεν ήταν σωστό. Είναι θέμα του συμβουλίου να αποφασίσει πως θα προχωρήσουμε».

Στις δηλώσεις του ο Μπίσκαν απολογήθηκε πολλές φορές…

«Δύσκολο να ελαφρύνει την θέση του».

Για την συμφωνία με τον Στρέπελ…

«Είχαμε στα υπόψην από την αρχή και τον Στρέπελ και αμέσως κινηθήκαμε, μιλήσαμε μαζί του, σήμερα έρχεται στην Κύπρο και ευελπιστούμε ότι αύριο θα συμφωνήσουμε για να κάνει και την προπόνηση».

Μέχρι πότε θα είναι η συμφωνία με τον Στρέπελ;

«Μέχρι το τέλος της σεζόν».

Θα φέρει μαζί του και τους συνεργάτες του;

«Θα έρθει με έναν βοηθό».

Με το υφιστάμενο τεχνικό επιτελείο ι θα γίνει;

«Είχαμε ζητήσει από τα παιδιά να παραμείνουν, είναι αξιόλογοι. Μιλήσαμε και με τον Μπίσκαν και με τον Στρέπελ και τους είπαμε από τις επαφές ότι θέλουμε να μείνουν. Θα μείνουν και οι τρεις».

Πήγαν όλα στραβά μέχρι τώρα…

«Άρχισαν όλα στραβά και επήλθε απογοήτευση. Πέρσι είχαμε μια αναλαμπή και ήταν όλα όμορφα και τώρα αρχίζει μια μουρμούρα. Πρέπει να βρούμε τρόπο η ομάδα να μπει στον σωστό ρυθμό».

Μπορεί να καλυφθεί το χαμένο έδαφος;

«Είναι δύσκολο να καλυφθεί το χαμένο έδαφος αλλά μπορεί η ομάδα. Έπρεπε να έχουμε περισσοτέρους βαθμούς. Πρέπει η ομάδα να βρει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα. Δεν υστερούμε από τους άλλους αλλά υπάρχει μια κακοδαιμονία και πάνε όλα στραβά. Είμαστε αυτοκαταστροφικοί στην Ανόρθωση, με μια άσχημη στιγμή τα μηδενίζουμε όλα και ήταν αυτά που μας οδήγησαν εκεί που φτάσαμε πριν δύο χρόνια».

Του εξηγήσατε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ανόρθωση;

«Από τις επαφές ζητήσαμε από τους υποψήφιους προπονητές να δουν τα παιχνίδια και να μας δώσουν έκθεση. Και οι δύο (Στρέπελ, Μπίσκαν) πίστευαν ότι η ομάδα μπορεί να ανακάμψει».

Θα τελειώσει άμεσα δηλαδή το θέμα;

«Ελπίζω να πάνε όλα καλά και το σίριαλ να τελειώσει άμεσα».

Είπατε νωρίτερα ότι στην Ανόρθωση είστε αυτοκαταστροφικοί…

«Πήγαιναν όλα στραβά τα τελευταία χρόνια, πέρσι είχαμε αναλαμπή και βγήκαμε εύκολα στην Ευρώπη και τώρα η μουρμούρα. Το πιο σημαντικό είναι να χτιστεί σωστά η ομάδα και όχι με την πρώτη στραβή να επιστρέψουμε και να βλέπουμε φαντάσματα ρίχνοντας ευθύνες. Το ποδόσφαιρο είναι ένας ζωντανός οργανισμός, μια στα πάνω του και μια στα κάτω του. Εγώ θεωρώ ότι είναι αρκετά καλή η ομάδα. Όταν επέστρεψα είπαμε με τους συνεργάτες μου ότι πρέπει σιγά, σιγά μνα φέρουμε την Ανόρθωση στα ψηλά. Η Ανόρθωση χρειάζεται μόνο στήριξη και όχι ο ένας να κατηγορεί τον άλλο».

Πάντως ο Α.Παντελή επέλεξε τον Ολλανδό προπονητή γιατί θεωρεί οτι είναι λάτρης της πειθαρχίας και του αρέσει το ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο

Ο πρόεδρος της εταιρείας ανάφερε σε δηλώσεις του ότι του έχει κάνει θετική εντύπωση και πως πρόκειται για έναν σοβαρό προπονητή, λάτρη της πειθαρχίας και του αρέσει το ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο.

Το γεγονός πως σε 7 χρόνια ήταν μόνο σε δυο ομάδες είναι κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο. 5 χρόνια στη Βίλεμ και 2 στη Χέρενφεν δείχνουν ότι έχει επιτελέσει έργο. Είναι για ένα χρόνο συμβόλαιο και θα φέρει μαζί του ακόμη ένα συνεργάτη. Αύριο θα τελειώσουν τα τυπικά.