19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Περέιρα μπήκε την τελευταία στιγμή και έδωσε τη νίκη στον Απόλλωνα (0-2)

Ο Περέιρα μπήκε την τελευταία στιγμή και έδωσε τη νίκη στον Απόλλωνα (0-2)

By on 7 Οκτωβρίου, 2018 0 3437 Views

Ο Απόλλωνας πέρασε το εμπόδιο της Ομόνοιας στο ΓΣΠ νικηφόρα και συνεχίζει την αήττητη πορεία του.Ο παίκτης που πήρε φανέλα βασικού στην προθέρμανση πέτυχε δυο γκολ με κεφαλιές και οδήγησε τον Απόλλωνα στη τέταρτη νίκη και την πιο σημαντική μέχρι τώρα.Ο Περέιρα που πήρε τη θέση του Σαρδινέρο που ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέστάμα πέυχε απο ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και αναδείχθηκε σε πρόσωπο του αγώνα.Μοιραίος ο Νταρμπισάιαρ που εκτέλεσε άτσαλα το πέναλτι που κέρδισε και έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε σημείο που η Ομόνοια ήταν επικίνδυνη.

Το παιχνίδι:

Οι κυανόλευκοι μπήκαν πολύ καλύτερα στην αναμέτρηση και έφτιαξαν την πρώτη καλή φάση με τον Σκέμπρι στο 4’, που έχασε τετ α τετ. Στη συνέχεια, οι παίκτες του Σωφρόνης Αυγουστή ανέβασαν απόδοση φτάνοντας στο γκολ με τον Περέιρα στο 25’ μετά από σέντρα του Βασιλείου. Η Ομόνοια προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα, πέρα από κάποια μακρινά σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ομόνοια μπήκε πολύ πιο δυνατά και έφτιαξε κάποιες καλές ευκαιρίες. Πίεσε ψηλά τους κυανόλευκους της Λεμεσού και βρήκαν την πιο σπουδαία ευκαιρία με τον Ντάρμπισαϊαρ. Ο Άγγλος κέρδισε πέναλτι ωστόσο… γλίστρησε και σπατάλησε μια σπουδαία ευκαιρία στο 63’. Δέκα λεπτά αργότερα, μια υποδειγματική αντεπίθεση των φιλοξενουμένων, με αποδέκτη τον Περέιρα, «τελείωσε» την αναμέτρηση. Ο Φακούντο Περέιρα με κοντινή κεφαλιά σφράγισε τη νίκη, με τους πράσινους να μην μπορούν να αντιδράσουν στη συνέχεια.

Ομόνοια (Κάρλος Ολίβα): Μεχίας, Βύντρα, Πρτσε, Λόρα(46′ Ζίβετς), Λόπεθ, Γκόμεθ, Α. Σοάρες, Τζαίλσον, Μόντες, Ραμίρες(69′ Αλμπίν), Ντάρμπισαϊαρ

Στον πάγκο: Παναγή, Κούσουλος, Γκαφούρ, Μανρίκε, Κατελάρης, Λοέ, Γκρίνιτς

Απόλλων (Αυγουστή): Βάλε, Ζοάο Πέδρο, Μπρου(45+2 Στυλιανού), Ρομπέρζ, Βασιλείου, Σακέτι, Μάρκοβιτς, Παπουλής, Περέιρα, Μάγκλιτσα, Σκέμπρι(62′ Καραγιόλ)

Στον πάγκο: Κίσσας, Φοπαλά, Ζελάγια, Σουμάχ, Ψύχας,

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης
Α’ Βοηθός: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός: Λαζάρου Ιωάννης
Τέταρτος: Ψευδιώτης Κώστας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ξάνθου Ανδρέας

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λόπεθ, Ζίβετς / Σακέτι,
Ρομπέρζ, Καραγιόλ, Μάρκοβιτς

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ

ΘΕΑΤΕΣ: 8.000