25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Θρίλερ απο…το παρελθόν .Νίκη για το ΑΠΟΕΛ (2-3)που άφησε πίσω την Ανόρθωση

Θρίλερ απο…το παρελθόν .Νίκη για το ΑΠΟΕΛ (2-3)που άφησε πίσω την Ανόρθωση

By on 6 Οκτωβρίου, 2018 0 5300 Views

Σε αγώνα θρίλερ που είδαμε πολλές φορές στο παρελθόν μεταξύ των δυο ομάδων το ΑΠΟΕΛ κέρδισε 3-2 την Ανόρθωση και πήρε ψυχολογική ένεση ενώ η Κυρία έμεινε ήδη αρκετά πίσω στη βαθμολογία και είναι άγνωστο πόση βελτίωση θα δει με το νέο προπονητή που θα έρθει.Το θέαμα δεν ήταν καλό ποιοτικά αλλά είχε σασπένς με ανατροπές,πέναλτι,5 γκολ και παράπονα των γηπεδούχων για τον διαιτητή Τιμόθεο Χριστοφή που εκνεύρισε κάποιες περιπτωσεις τους γηπεδούχους.Ο Ταμάρι ήταν ο παίκτης που έκανε την διαφορά ,μοιραίος ο Πράνιτς που όταν πήρε προβάδισμα η Ανόρθωση έκανε ένα ανόητο πέναλτι και άλλαξε τα ψυχολογικά δεδομένα .Ο Ταραπουλούζης έμεινε στσθερός στην γραμμή Λέβι και η Ανόρ6ωση το πλήρωσε απέναντι σε ένα ΑΠΟΕΛ που ήθελε τη νίκη και το έδειξε με το πάθος του.Ο Μπεσάντ μέτριος σε δυο παιγνίδια μετατράπηκε σε ακραίο επιθετικό χωρίς αποτέλεσμα ενώ πεισματικά ο Κατσαράβα έμεινε στον πάγκο 85’…με τον Ντούρις απογοητευτικό και σε αυτό τον αγώνα.
Η Ανόρθωση δεν είχε ηρεμία και μυαλό στο παιγνίδι της ούτε καθοδήγηση απο τον πάγκο και έχασε από ένα ΑΠΟΕΛ που ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο.
Τα παράπονα της Ανόρθωσης εστιάζονται στο πρωτο πέναλτι του ΑΠΟΕΛ όπου υπήρξε επαφή αλλά και εύκολη πτώση, στην κίτρινη του Λαβόρδε αφού υπήρξε επαφή στην περιοχή καθώς και σε άνιση διαχείριση των παικτών.Στο 90’πάντως ζήτησε και το ΑΠΟΕΛ πέναλτι σε ανατροπή του Τάμαρι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Μούσα Τάμαρι. Ο Ιορδανός μεσοεπιθετικός κέρδισε τα δύο πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Μοράις στο 9΄ και στο 38΄, ενώ με ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ πέτυχε το γκολ της νίκης στο 59΄.

Για την Ανόρθωση βρήκαν δίκτυα οι Ντουγκλάο (17΄’) και Πράνιτς (34΄) με εκτέλεση πέναλτι.

Το ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Νικόλα Ιωάννου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90΄+2.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Σίμος Ταραπουλούζης): Βάργκιτς, Στρούνα, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Μπεσάντ (57΄ Εγγλέζου), Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ, Πράνιτς, Ράγιος, Μικελτάντζε (73΄ Λαβόρδε), Ντούρις (83΄ Κατσαράβα)

ΑΠΟΕΛ (Γιώργος Κωστή): Ρομό, Βούρος, Μοράις, Καρλάο (70΄ Μερκής), Ιωάννου, Γκέντσογλου, Σόουζα, Ζαχίντ, Τάμαρι, Αλωνεύτης (81΄ Κασίνι), Ρέζα

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τιμόθεος Χριστοφή (Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Ανδρέας Μιχαηλίδης) Νικόλας Νεοκλέους (Μιχάλης Ιωάννου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιγκιεμπόρ, Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ, Βίκτορ, Λαβόρδε (3η), Εγγλέζου / Σόουζα

ΚΟΚΚΙΝΗ:Ιωάννου (2η κίτρινη)

ΓΗΠΕΔΟ: «Αντώνης Παπαδόπουλος»

ΘΕΑΤΕΣ: 4.500