20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

Ο κόσμος της ΑΕΚ έκανε πολλές νίκες και υπερβάσεις

By on 5 Οκτωβρίου, 2018 0 4213 Views

Για το παιχνίδι στη Γερμανία με την Λεβερκούζεν και για την συνέχεια στον όμιλο, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου.

Για το παιχνίδι στη Γερμανία…

«Το παλέψαμε ότι εκεί που μπορούσαμε. Αυτό που κρατάμε είναι την μεγάλη προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε το γκολ στην τελευταία φάση του α΄ ημιχρόνου, δεχθήκαμε και ένα γκολ οφσάιντ αλλά κρατάμε την αντίδραση μετά το 2-1. Παίξαμε ποδόσφαιρο, βάλαμε την μπάλα κάτω και εν παίξαμε κλεφτοπόλεμο. Τους βάλαμε δύσκολα, πίεση και υπήρχαν στιγμές που δυσανασχετούσε και ο κόσμος τους. Θα θέλαμε να το συνδυάζαμε με βαθμολογικό κέρδος αλλά μας γεμίζει η εμφάνιση. Το ότι παίξαμε δύο ματς και δεν πήραμε βαθμό νομίζω μας το χρωστάει στα επόμενα παιχνίδια»

Για την συνέχεια στον όμιλο…

«Αν πάρουμε βαθμολογικό κέρδος στα παιχνίδια με την Λουντογκόρετς θα υο παλέψουμε. Η ομάδα μας αντεπεξέρχεται στις υψηλές απαιτήσεις του Γιουρόπα Λιγκ και η προσοχή μας πλέον είναι στο παιχνίδι της Κυριακής. Περιμένουμε το παιχνίδι με τον Ερμή, το περιμένουμε δύσκολο και θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον κόσμο…

«Η πιο μεγάλη μας νίκη στην μέχρι τώρα ευρωπαϊκή πορεία είναι η παρουσία του κόσμου. Ήταν συγκλονιστικοί χθες. Οι 400 φίλαθλοι έκαναν έδρα τους την «Bay Arena», ακολουθούν την ομάδα και θέλαμε να πάρουμε αποτέλεσμα για να τους το αφιερώσουμε. Ο κόσμος μας έκανε πολλές νίκες και υπερβάσεις».

Για το γκολ του Δημήτρη Ράσπα…

«Μπήκε μέσα με ποδοσφαιρικό θράσος, τσαμπουκά και με το που σημείωσε το γκολ πήρε την μπάλα για να την τοποθετήσει στην σέντρα για να προλάβουμε να ψάξουμε την ισοφάριση».