25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΙΝΝΗΣ:Με όποιον και αν αγωνιζόμαστε, τον παίζουμε στα ίσα είτε εντός είτε εκτός έδρας

ΚΙΝΝΗΣ:Με όποιον και αν αγωνιζόμαστε, τον παίζουμε στα ίσα είτε εντός είτε εκτός έδρας

By on 5 Οκτωβρίου, 2018 0 2658 Views

Ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τη χθεσινή αναμέτρηση με την Μαρσέιγ, το τι άλλαξε στον Απόλλωνα, τα αγωνιστικά και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

«Από τον καιρό που ανέλαβε ο Σωφρόνης, η ομάδα παίζει πάντα μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρουμε ότι μπορούμε από την κάθε αναμέτρηση. Η νοοτροπία στην ομάδα έχει αλλάξει εδώ και αρκετά χρόνια. Έχουμε μεγαλώσει ως ομάδα. Με όποιον και αν αγωνιζόμαστε, τον παίζουμε στα ίσα είτε εντός είτε εκτός έδρας. Για αυτό έρχονται και τα αποτελέσματα», ανέφερε αρχικά.

Για το ότι ο Απόλλωνας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο:
«Ναι, όντως, ίσως αδικούμαστε και με την ισπαλία. Βρήκαμε αρκετές ευκαιρίες, είχαμε μια φάση πριν το 0-2 όπου μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα μας αφήνει όμως ευχαριστημένους, ειδικά με τον τρόπο που έχει έρθει».

Για το ότι ο Απόλλωνας είναι πλεον μια υπολογίσιμη δύναμη, όπως αναφέρουν οι αντίπαλοι προπονητές:
«Δυστυχώς για εμάς έχουν αρχίσει να μας υπολογίζουν. Χθες ο προπονητής της Μαρσέιγ το δήλωσε, όπως έγινε και με την Λάτσιο. Οι ποδοσφαιριστές μας με τον τρόπο που αγωνίζονται, αναγκάζουν τους αντιπάλους προπονητές να έχουν αυτή την άποψη. Και μιλάμε για ομάδες, όπου ένα παίκτης τους αξίζει όσο όλη η ομάδα».

Για τον Γιούστε και τον Κυριάκου:
«Περιμένουμε τα αποτελέσματα του MRI. Ένιωθε καλά στις τελευταίες προπονήσεις και πέρασε και τα δοκιμαστικά και αγωνίστικα. Ευελπιστούμε να τον έχουμε μαζί μας το συντομότερο. Δεν ήταν μυικός ο τραυματισμός του, δεν έχει σχέση με το προηγούμενο πρόβλημα που αντιμετώπισε. Ο Χάμπος είναι στο τελικό στάδιο και περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση του».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια:
«Είναι ένα παιχνίδι αρκετά διαφορετικό από το χθεσινό. Είναι καινούργια ομάδα και έχει αρκετές δυνατότητες. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς από τη Λευκωσία».