26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Ο μόνος τρόπος για τη νίκη είναι να δείξουμε σημαντική βελτίωση

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Ο μόνος τρόπος για τη νίκη είναι να δείξουμε σημαντική βελτίωση

By on 5 Οκτωβρίου, 2018 0 2029 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν το ΑΠΟΕΛ, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, o εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση…

«Ξέρουμε ποια είναι τα δεδομένα. Έχουμε σε τρεις αγώνες δύο νίκες και μια ήττα και από τη στιγμή που έχουμε ως στόχο το πρωτάθλημα, πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες, όσο δύσκολη και αν είναι η αποστολή μας σε μια δύσκολη έδρα. Ο μόνος τρόπος για να τα καταφέρουμε είναι να δείξουμε σημαντική βελτίωση. Είχαμε μια βδομάδα να δουλέψουμε με τον Γιώργο Κωστή και ευελπιστούμε να κάνουμε ένα βήμα προς τα μπροστά. Αυτό αναμένουμε να δούμε στο αυριανό παιχνίδι».

Για τα αγωνιστικά…

«Οι πέντε (Νσούε, Εφραίμ, Ντε Βινσέντι, Αντωνίου και Κωνσταντίνου) που είναι στο ιατρικό δελτίο δεν υπολογίζονται».

Για τον Ρουέδα…

«Είναι 9 μήνες εκτός αγώνων. Καθημερινά προπονείται με την ομάδα. Θα πρέπει να μπούμε στη λογική του προπονητή, που πρέπει να αποφασίζει ποιοι είναι πιο έτοιμοι για να συμπεριληφθούν στην αποστολή. Αν μπορούμε σε αυτή τη λογική θα κατανοήσουμε πόσο σύντομα θα είναι στην αποστολή. Ο ίδιος δηλώνει έτοιμος, όμως πρέπει να κρίνει ο προπονητής ότι είναι έτοιμος. Αν ήταν έτοιμος να αγωνιστεί, δεν θα είχαμε θέμα συζήτησης».

Για τις πληροφορίες που φέρνουν τον Ντομένικο Τέτι ως τον εκλεκτό για τη θέση του τεχνικού διευθυντή…

«Και πριν 15-20 μέρες ανέφερα πως υπάρχει μια ειλημμένη απόφαση για αλλαγή στη διοικητικό δομή. Ποτέ δεν μπήκα σε ονοματολογία. Το μόνο που συνιστώ είναι ακόμα λίγες μέρες υπομονή και θα υπάρξει ενημέρωση».

Για το θέμα προπονητή…

«Οποιαδήποτε ενέργεια και αν γίνει θα ανακοινωθεί με λεπτομέρεια».

Για το πότε θα γίνει η δημόσια τοποθέτηση του Πρόδρομου Πετρίδη…

«Για να βγει να μιλήσει, θα πρέπει να γνωστοποιηθούν οι αποφάσεις που θα έχουν ληφθεί. Είναι πιο σοφό και πιο ορθό, να είναι ολοκληρωμένα όλα τα θέματα».