25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Το πάλεψε η ΑΕΚ αλλά έχασε από τη Λεβερκούζεν 4-2

By on 4 Οκτωβρίου, 2018 0 4758 Views

Η ΑΕΚ πτοηγήθηκε και πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στην Γερμανία και έχασε με 4-2 από την Μπάγερ Λεβερκούζεν στην «BAYARENA». Οι κιτρινοπράσινοι προσπάθησαν όσο μπορούσαν να βάλουν δύσκολα στους γηπεδούχους, που από μια στιγμή και έπειτα μέτρησε η ποιότητά τους. Ωστόσο, η εμφάνιση της ομάδας του Αντόνι Ιραόλα κρίνεται κάτι περισσότερο από θετική, όπως και το γκολ του νεαρού Ράσπα που σκόραρε δυο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα.

Με όρεξη μπήκε η ομάδα του Αντόνι Ιραόλα να πιέσει ψηλά τους Γερμανούς, που ήταν αυτοί που βρήκαν την πρώτη καλή στιγμή στο 13’ με τον Μπέντερ να σημαδεύει το δοκάρι. Η ΑΕΚ όμως ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 25’ με πλασέ του Τρισκόφσκι μέσα από την περιοχή. Από εκεί και έπειτα η Λεβερκούζεν πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 44’ με τον Χάβερτς, σε μια γρήγορη επιθετική προσπάθεια όπυο αδράνησε η Κυπριακή ομάδα.

Όπως ήθελαν να αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο, έτσι ξεκίνησε για την Λεβερκούζεν με τον Αλάριο στο 50’ να δίνει προβάδισμα(2-1). Μετά έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, παρά τις ευκαιρίες που βρήκαν οι δυο ομάδες. Στο 88’ όμως ο Αλάριο σκόραρε και τρίτο γκολ για του γηπεδούχους, με την ΑΕΚ να μην τα παρατάει και να μειώνει στο 90+1 με τον νεαρό Ράσπα, που είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο δυο λεπτά νωρίτερα. Στο 90+2 ο Μπραντ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Λεβερκούζεν (Χέικο Χέρλιχ): Χραντέτσκι, Σ. Μπέντερ, Ντράγκοβιτς, Λ. Μπέντερ, Μπέιλι(46′ Αλάριο), Βέντελ, Κορ(83′ Γιεντβάι), Βάιζερ, Χάβερτς(70′ Μπραντ), Φόλαντ, Μπελαραμπί

Στον πάγκο: Οζκάν, Τα, Παουλίνιο, Μπράντ, Τελέ,

ΑΕΚ (Αντόνι Ιραόλα): Τόνιο, Σίλβα, Τρουγιόλς, Μοϊσόφ, Ακοράν, Τομάς(67′ Τέτε), Τρισκόφσκι, Χέφελ, Νάτσο Κάσες, Γκονζάλεζ, Γιάννου(89′ Ράσπας)

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Καταλά, Γκαρσία, Ασούμπρε, Κωνσταντίνου

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιεβγέν Αρανόφσκι (Ουκρανία), Σέρχι Μπέκερ, Ολεξάντρ Βόιτιουκ, Ανατόλι Αμπντούλα, Βιτάλι Ρομάνοφ, Όλεγκ Πλούζνικ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κορ, Βέντελ, Μπελαράμπι, Ντράγκοβιτς, Σ. Μπέντερ / Γκονζάλεζ, Νάτσο Κάσες, Ακοράν, Σίλβα

ΓΗΠΕΔΟ: «BAYARENA»

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 23354