26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Εντός 24 ωρών η απόφαση για τον προπονητή της Ανόρθωσης.Τρεις οι υποψήφιοι

Εντός 24 ωρών η απόφαση για τον προπονητή της Ανόρθωσης.Τρεις οι υποψήφιοι

By on 2 Οκτωβρίου, 2018 0 3848 Views

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή μίλησε για όλα όσα αφορούν τους κυανόλευκους. Τη γραπτή δήλωση του Τιμούρ, το θέμα προπονητή, το αγωνιστικό κομμάτι και τον Λαβόρδε.
Οι δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0 :
Για τη γραπτή δήλωση του Τιμούρ Κετσπάγια:
«Είναι ένα λεπτό θέμα. Είναι αχρείαστο να συζητάμε ένα θέμα όμως συνέχεια. Είναι σεβαστή η άποψή του και η απόφασή του. Προσπαθήσαμε να συζητήσουμε μαζί του όμως δεν τα καταφέραμε. Έχει τους λόγους του που δεν θέλει να έρθει. Ίσως σε άλλη φάση, να αποφασίσει να δουλέψει στην Ανόρθωση. Θα πρέπει να βρούμε τη λύση και να προχωρήσουμε μπροστά», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:
«Η Ανόρθωση έχει πληγωθεί, πάρα πολλές φορές. Σεβαστή η άποψη του, όμως εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στην ομάδα και να διορθώσουμε τα πράγματα».

Για το θέμα προπονητή και τον Μπίσκαν:
«Είναι ένας προπονητής που έχουμε μπει σε περισσότερες συζητήσεις από τους άλλους. Είναι ο Μπίσκαν, ένας Ιταλός και ένας Ισπανός. Σύντομα θα υπάρξει εξέλιξη γύρω από το θέμα. Δεν είναι το φαβορί ο Μπίσκαν αλλά έχουμε μιλήσει μαζί του, είναι νεαρός, έχει φιλοδοξίες και έχει πετύχει. Ο προπονητής, θέλουμε να ξέρει τους στόχους της Ανόρθωσης και το μέγεθος της ομάδας. Στόχος μας το επόμενο 24ωρο να κλείσει το θέμα».

Για το αν ο επόμενος προπονητής θα είναι στον πάγκο με το ΑΠΟΕΛ:
«Θα είναι εκεί, όμως αν θα είναι στον πάγκο θα το αποφασίσει ο ίδιος».

Για το τιμ που υπάρχει εκτός από τον προπονητή:
«Είμαστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά που γίνεται και θα θέλαμε να μείνουν. Αυτό εξαρτάται και από τον προπονητή που θα έρθει, όμως θέλουμε να δουλέψει με το τιμ που υπάρχει».

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ:
«Πάντα είναι ντέρμπι, είναι σημαντικό να κερδίσουμε. Πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας μας. Δεν είναι αργά για εμάς, θέλουμε να κάνουμε ένα σερί για να επιστρέψουμε στην τροχιά που θέλαμε από την αρχή. Μια νίκη θα επιδράσει και με πολλούς άλλους τρόπους θετικά στην ομάδα».

Για το αγωνιστικό και τον Λαβόρδε:
«Στο αγωνιστικό, δεν έχουμε προβλήματα και είναι όλοι στη διάθεσή μας. Ο Λαβόρδε είναι έτοιμος να ξεκινήσει παιχνίδι και σύντομα θα βρίσκεται στο επίπεδο που θέλουμε να είναι».