28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πλησιάζει ο Μπίσκαν στην Ανόρθωση(40χρόνος Κροάτης προπονητής)

Πλησιάζει ο Μπίσκαν στην Ανόρθωση(40χρόνος Κροάτης προπονητής)

By on 29 Σεπτεμβρίου, 2018 0 5965 Views

Πλησιάζει η ώρα της απόφασης στην Ανόρθωση για το νέο προπονητή και το όνομα του Ιγκόρ Μπίσκαν, φιγουράρει στην κορυφή της λίστας. Ο Κροάτης τεχνικός, όπως όλα δείχνουν είναι το φαβορί για να αντικαταστίσει τον Ρόνι Λέβι στον πάγκο, ωστόσο στη λίστα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις, μεταξύ αυτών και Ισπανός προπονητής.
O 40χρόνος Κροάτης προπονητής, ως ποδοσφαιριστής έκανε καριέρα στη Λίβερπουλ , στον Παναθηναϊκό και στη Δυναμό Ζάγκρεμπ.

Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε το 2016 ως βοηθός στην NK Ruders, στην οποία τον Ιούνιο του 2016 πήρε το χρίσμα του πρώτου προπονητή. Μαζί της πανηγύρισε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Κροατίας. Την περσινή χρονιά διετέλεσε προπονητής στην Ολυμπια Λουμπλιάνας, με την οποία κατέκτησε το νταμπλ.

Εντός της ημέρας αναμένονται περεταίρω εξελίξεις, γύρω από το όλο θέμα και δεν αποκλείεται στην επαφή που θα υπάρξει μεταξύ Ανόρθωσης-Μπίσκαν να έχουμε θετική κατάληξη. Σημαντικό ρόλο στον να προκύψει συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών, θα παίξει και η παρουσία των τριών Κροατών στην ομάδα, Πράνιτς, Σίλντενφελντ και Βάργκιτς.