28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έχουν λόγους να θέλουν το τρόπαιο(Δηλώσεις Κωστή-Ιραόλα για το Super Cup)

Έχουν λόγους να θέλουν το τρόπαιο(Δηλώσεις Κωστή-Ιραόλα για το Super Cup)

By on 28 Σεπτεμβρίου, 2018 0 8366 Views

Η περσινή Πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΠΟΕΛ και η περσινή Κυπελλούχος ΑΕΚ Λάρνακας διεκδικούν το Σάββατο τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, αυτόν του Super Cup. Ο αγώνας θα γίνει στις 19:00 στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” στη Λάρνακα με τηλεοπτική μετάδοση από τον Άλφα Κύπρου.

Η ΑΕΚ θέλει να κατακτήσει το πρώτο Super Cup στην ιστορία της αφού στις δύο προηγούμενες απόπειρες της, το 1996 και το 2004 είχε χάσει το τρόπαιο από το ΑΠΟΕΛ.

Το ΑΠΟΕΛ θέλει να βάλει τέλος σε ένα αρνητικό σερί που το θέλει να χάνει τα τέσσερα τελευταία τρόπαια του Super Cup (2017, 2016, 2015, 2014) έχοντας κατακτήσει το τελευταίο του το 2013.

Οι προπονητές των δύο ομάδων, Γιώργος Κωστής του ΑΠΟΕΛ και Άντονι Ιραόλα της ΑΕΚ με δηλώσεις τους στέλνουν το μήνυμα πως οι ομάδες τους στον θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να κατακτήσουν το τρόπαιο.

“Είναι ένα τρόπαιο που θέλουμε να κατακτήσουμε. Είναι το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς και θα προσπαθήσουμε να το διεκδικήσουμε. Κίνητρο για εμάς να προσπαθήσουμε, μετά το δύσκολο τελευταίο μας αποτέλεσμα, να επαναφέρουμε τις ισορροπίες στην ομάδα μας” δηλώνει ο Γιώργος Κωστής.

“Πάντα είναι σημαντικό όταν μπορείς να κατακτήσεις ένα τρόπαιο. Έχουμε απέναντι μας ένα δυνατό αντίπαλο και θα πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα δύσκολο αγώνα. Είναι γεγονός ότι έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμού αλλά θα προσπαθήσουμε να παρατάξουμε μια ανταγωνιστική εντεκάδα και οι ποδοσφαιριστές που θα επιλεγούν θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Θα προσπαθήσουμε επίσης να προσφέρουμε καλό θέαμα στον κόσμο που ελπίζουμε να έρθει στο γήπεδο. Θα είναι μια καλή πρόκληση για εμάς ο αγώνας, απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ΑΕΚ.

Δείτε τα video με τις δηλώσεις των δύο προπονητών.