25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με 11αδα εκτάκτου ανάγκης η Ένωση κόντρα στον Απόλλωνα την Παρασκευή

Με 11αδα εκτάκτου ανάγκης η Ένωση κόντρα στον Απόλλωνα την Παρασκευή

By on 25 Σεπτεμβρίου, 2018 0 2643 Views

Βγάζει και δεν βγάζει 11αδα ο Πάους για τον αγώνα της Ένωσης την Παρασκευή κόντρα στον Απόλλωνα.
Το παιγνίδι ήταν στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής και γι’ αυτό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής 13 (!) συνολικά παίκτες των «βυσσινί», οι οποίοι είχαν εγγραφεί στο ρόστερ, μετά την ημερομηνία που ήταν αρχικά ορισμένη αυτή η αναμέτρηση. Συνοπτικά τα δεδομένα:
Οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, αυτοί δηλαδή που ήταν εγγραμμένοι στη δύναμη της ΕΝΠ και είχαν έρθει έγκαιρα τα δελτία τους για τον αγώνα της πρεμιέρας που θα γίνει την προσεχή Παρασκευή στο Τσίρειο είναι οι ακόλουθοι:
Κλειμαν (τερμ), Ενοχ, Κουμής, Γ. Κολοκούδιας, Ζαρατε, Παύλου, Ανδρέου, Κοσμάς, Ουντοζι, Ελευθέριου, Ολίβα, Εκίθα, Θ. Κολοκουδιας, Αγγελή, Πέτρου (τερμ), Μέρτακας, Πιερέττης, Νικολάου, Ξιούρος, Ρόου, Άγγλου (τερμ), Πιττάτζης (τερμ) και Φράγκου.
Από τους πιο πάνω σίγουρα εκτός ομάδας είναι οι Ενοχ, Αγγελη, Εκίθα, Ανδρέου που είναι τραυματίες, καθώς και ο Ρόου που είναι τιμωρημένος από την περσινή χρονιά.
Δεν ήταν στην ομάδα τότε οι Αμπαρτζουμιάν, Μαισουράτζε, Κυριάκου, Πίττας, Ρασμούσεν, Σαρ, Ράϊλι, Ριέρα, Μουλαζίμης, Σερμπάκοφ, Βάλτερ, Σελεστίνο και Βαλλιάνος.
Στο σύνολο; 18 απουσίες… αριθμός ρεκόρ…
Ήταν που ήταν δηλαδή πολύ δύσκολη η αποστολή για την Ένωση μέσα στην Λεμεσό κόντρα στον Απόλλωνα, γίνεται τώρα δυσκολότερη με όλες αυτές τις απουσίες και ο Παόυς θα πρέπει να επιστρατεύσει αρκετές ρεζέρβες για να σχηματίσει 11αδα…Θα είναι και ευκαιρία για κάποιους νεαρούς να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε ένα πολύ δύσκολο αγωνα.