29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Τρισκόφκι λύγισε την Ομόνοια και έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ

Ο Τρισκόφκι λύγισε την Ομόνοια και έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ

By on 24 Σεπτεμβρίου, 2018 0 4919 Views

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής. Με τέρμα του Τρισκόφσκι στο 62΄κέρδισε 1-0 τους «πράσινους» στην «Αρένα» και επανήλθε στις επιτυχίες, μετά την ήττα στο Γιουρόπα Λιγκ από τη Ζυρίχη και τη ισοπαλία στο πρωτάθλημα με τη Ν. Σαλαμίνα. Η ομάδα της Λάρνακας διατήρησε έτσι την παράδοση που τη θέλει να κερδίζει στο ιδιόκτητο γήπεδό της την Ομόνοιας καθώς σε πέντε παιχνίδια μετρά τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Έφτασε έτσι τους 4 βαθμούς η ΑΕΚ σε δυο αγώνες, ενώ η Ομόνοια δέχθηκε την πρώτη της ήττα και παρέμεινε στους έξι βαθμούς.

Η Ομόνοια ήταν καλύτερη στο α΄ ημίχρονο, διάστημα στο οποίο έχασε ευκαιρίες. Στην επανάληψη η ΑΕΚ βελτιώθηκε και σκόραρε στο 62΄ με τον Τρισκόφσκι ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στην εμφάνιση του α΄ 45λεπτου και παρά την προσπάθεια που έκαναν δεν απέφυγαν την ήττα.

ΑΕΚ (Αντ. Ιραόλα): Τόνιο, Σίλβα, Ιωάννου (75΄ Γκαρσία), Καταλά, Μοϊσοφ, Λαρένα (46΄Χέφελ), Κάσες, Ακοράν, Ασούμπρε (71΄ Τομάς), Τρισκόφσκι, Φλοριάν

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Γκονζάλεθ, Ρ. Αναστασίου, Κ. Αναστασίου, Κωνσταντίνου, Ρουσιάς

ΟΜΟΝΟΙΑ (Κ.Ολίβα): Μεχίας, Λόπεζ, Λόρα, Βύντρα, Πρτσε, Σοάρες, Γκόμεθ, Ζίβετς (74΄Εντρένα), Ραμίρεζ (74΄Τζαρσίνιο), Μόντες (84΄Γκρίνιτς), Νταρμπισάιρ

Στον πάγκο: Παναγή, Κούσουλος, Γκαφούρ, Μανρίκε, Κατελάρης, Τζαίλσον

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καταλά, Σίλβα/Λόρα, Βύντρα, Γκόμεθ

ΓΗΠΕΔΟ: «Αρένα»

ΘΕΑΤΕΣ: 3500 (περίπου)

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Γιώργος Νικολάου, (Μιχάλης Σωτηρίου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους) 4ος: Βασίλης Δημητρίου Παρατηρητής: Μιχάλης Αργυρού.