18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Λύτρωση στο 88΄για τον Απόλλωνα που ίδρωσε απέναντι στη Ν.Σαλαμίνα

Λύτρωση στο 88΄για τον Απόλλωνα που ίδρωσε απέναντι στη Ν.Σαλαμίνα

By on 24 Σεπτεμβρίου, 2018 0 5058 Views

Ο Απόλλωνας ίδρωσε απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα αλλά κατάφερε να «σπάσει» την πολύ καλή της αμυντική λειτουργία στο 88’ με τον Περέιρα παίρνοντας την εντός έδρας νίκη με 1-0

Πολύ καλά ξεκίνησε το παιχνίδι η ομάδα του Αυγουστή ωστόσο πολύ καλή ήταν και η ανασταλτική λειτουργία των «ερυθρολεύκων». Την μεγαλύτερη φάση είχε η ομάδα της Λεμεσού με τον Ζελάγια να… σημαδεύει το δοκάρι στο 30’ με κεφαλιά. Έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Ορεξάτος και στην επανάληψη μπήκε ο Απόλλωνας που διπλασίασε τα… δοκάρια του στο 61’ με κεραυνό του Μάρκοβιτς. Ο Περέιρα πήρε την… σκυτάλη για να χάσει μια απίστευτη ευκαιρία στο 70’ αφού έπειτα από πάσα του Πέδρο, αστόχησε από πολύ κοντά. Κάπου εκεί άρχισε να ανεβαίνει η Σαλαμίνα και έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Κίνγκσλεϊ που σε τετ α τετ με τον Βάλε «νικήθηκε» από τον Πορτογάλο. Τελικά τον… γόρδιο δεσμό έλυσε ο Περέιρα με κεφαλιά στο 88’ έπειτα από κακό σουτ του Πέδρο δίνοντας την λύση στην ομάδα του και διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Απόλλωνας (Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Βασιλείου (80′ Σουμάχ), Σακέτι, Μάρκοβιτς, Σαρδινέρο, Καραγιόλ (56′ Περέιρα), Παπουλής (46′ Μαγκλίτσα), Ζελάγια

Στον πάγκο: Κίσσας, Μπρου, Ουεντραόγκο, Στυλιανού, Βασιλειάδης

Νέα Σαλαμίνα (Πουρσαϊτίδης): Βεσελόφσκι, Παύλου, Γκολομπάρτ, Χριστοφόρου, Μιντίκκης (6′ Φουστάρ), Κορέια, Μαργκάσα, Νουρ, Τιάγκο (90+1 Αζίζ), Ελουντού, Κίνκγσλεϊ (80′ Σικόρσκι)

Στον πάγκο: Αλβμπόκε, Ροντρίγκεζ, Ντομίγκεζ, Κωστή, Σιαθάς, Νικολάου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βασιλείου, Μάρκοβιτς / Σικόρσκι
KOKKINEΣ:
ΓΗΠΕΔΟ: «Τσίρειο»
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 2000
Διαιτητής: Λούκας Σωτηρίου
Α’ βοηθός: Ν. Καλησπέρας
Β’ βοηθός: Χ. Χρίστου