26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Α.ΠΑΝΤΕΛΗ:Θα βρούμε μαζί με τον Λέβι την λύση

By on 24 Σεπτεμβρίου, 2018 0 2323 Views

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή αναφέρθηκε στο θέμα Ρόνι Λέβι, ξεκαθαρίζοντας πως στη συνάντηση που θα έχει με τον Ισραηλινό θα αποφασίσουν το πώς θα προχωρήσει η ομάδα.

«Χτίστηκε αυτή η ομάδα για να φέρει αποτελέσματα. Μετά από 4 αγωνιστικές, αλλά και με στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Μπορούμε να πούμε πολλά για αυτό. Όταν έχουμε μόνο μια νίκη σε τέσσερεις αγώνες αυτό δεν είναι καθόλου καλό».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου για τον Ρόνι Λέβι…

«Είναι φυσικό επακόλουθο όταν δεν υπάρχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, τα πυρά να στρέφονται στον προπονητή. Χρειάζεται σοβαρή σκέψη και συζήτηση για να δούμε τι θα συμβεί».

Αν υπάρχει θέμα προπονητή…

«Θα έχουμε συνάντηση και θα δούμε που βρισκόμαστε. Πρέπει να δούμε γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά και να δούμε αν μπορούμε να το αλλάξουμε».

Για το γεγονός ότι υπάρχει διακοπή και αν αυτό ευνοεί την αλλαγή προπονητή…

«Όλα αυτά είναι στη σφαίρα των κακών αποτελεσμάτων. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν παράπονα. Η θέση της διοίκησης είναι να βρει τη λύση για να βγει από το τέλμα».

Αν μπορεί ο Ρόνι Λέβι να αλλάξει την κατάσταση…

«Δεν μπορεί να πει κανένας για το μέλλον. Θα πρέπει να συζητήσουμε και να βρούμε τη λύση. Στη συνάντηση θα θέσουμε τα θέματα επί τάπητος. Δεν έχουμε χρόνο για άλλες απώλειες».

Αν θα παίξει ρόλο το οικονομικό στην απόφαση που θα παρθεί…

«Όταν μια ομάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει δεν μπορεί να τίθεται θέμα με το οικονομικό».

Για το πότε θα γίνει συνάντηση…

«Σήμερα θα συναντηθούμε».

Για το ότι ο Ρόνι Λέβι παρουσιάζεται βέβαιος για ανάκαμψη…

«Πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα όμως δεν έφερε τα αποτελέσματα που περιμέναμε. Σημασία έχουν οι βαθμοί».

Για την ανάγκη για αποτελέσματα…

«Αυτό μετρά στην τελική. Οι βαθμοί».

Για τα όσα λέγονται για τις σχέσεις που υπάρχουν στην ομάδα…

«Πάντα όταν μια ομάδα ξεκινά στραβά λέγονται πολλά. Τα περισσότερα είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Ακούσαμε πολλά. Είμαστε μια φυσιολογική ομάδα. Δεν υπάρχει κάτι σοβαρό που δημιουργεί θέματα στους ποδοσφαιριστές. Το θέμα είναι τα αποτελέσματα».

Αν υπάρχουν κρούσματα απειθαρχίας…

«Δεν υπάρχει κανένα κρούσμα. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Αυτό είναι χειρότερο για τους ποδοσφαιριστές. Και αυτοί έχουν ευθύνη για τα αποτελέσματα. Σε τέσσερα παιχνίδια φτιάξαμε περισσότερες ευκαιρίες από τους αντιπάλους. Και όμως πετύχαμε μόνο μια νίκη και μόλις δύο γκολ».

Για τη φημολογία που αναπτύσσεται γύρω από το όνομα του Τιμούρ Κετσπάγια…

«Έχουμε προπονητή, θα συζητήσουμε μαζί. Δεν μπορούμε να συζητήσουμε αυτά τα θέματα σήμερα».

Αν φοβάται ότι δεν μπορεί η ομάδα να βρει τον εαυτό της μετά τον αποκλεισμό από τη Λάτσι…

«Θέλαμε να μπει η ομάδα στο σωστό ρυθμό. Η απόδοση κόντρα στην ΑΕΛ μου έδωσε δικαίωμα να πιστεύω στην ομάδα. Έχουμε καλή ομάδα και καλό υλικό».

Για το ότι υστερούν παίκτες κλειδιά…

«Η κατάληξη είναι μια. Θέλουμε βαθμούς. Είμαστε η Ανόρθωση δεν μπορούμε να βρίσκουμε δικαιολογίες».

Για την τοποθέτηση του Πράνιτς…

«Αυτό που ήθελε να τονίσει είναι ότι πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Το σημαντικό είναι να βρεθεί η λύση για να επανέλθει η ομάδα. Χάσαμε εφτά βαθμούς σε τέσσερεις αγώνες. Η διοίκηση έχει την ευθύνη και πρέπει να πάρει αποφάσεις για να μπει η ομάδα στο δρόμο που πρέπει».

Για τον Λαβόρδε…

«Είναι υγιής και χρειάζεται χρόνο. Θέλει κάποια παιχνίδια για να φτάσει στο επίπεδο που πρέπει. Από όλους περιμένουμε πολλά».