20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τα φώτα στην Τούμπα.Πρώτο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 20:30 (Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 19:00)

Τα φώτα στην Τούμπα.Πρώτο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 20:30 (Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 19:00)

By on 23 Σεπτεμβρίου, 2018 0 761 Views

Η πρώτη τους μεγάλη μάχη για φέτος έφτασε! Η Τούμπα έχει απόψε την τιμητική της με το «ραντεβού» του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην 4η αγωνιστική της Super League. Κόντρα στον Λεβαδειακό σε ΟΑΚΑ γεμάτο ενθουσιασμό ο Παναθηναϊκός, στην Ξάνθη φιλοξενείται ο ΟΦΗ, τη Λαμία υποδέχεται ο Παναιτωλικός.

Στη Θεσσαλονίκη έχει στραφεί όλο το ενδιαφέρον της σημερινής αγωνιστικής ημέρας για την 4η «στροφή» του πρωταθλήματος, με τη μεγάλη κόντρα των δύο «δικεφάλων».

Πληγωμένοι από τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα ρίχνονται στη μαχη ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, με την ομάδα του Λουτσέσκου να έχει ηττηθεί 1-0 από την Τσέλσι παρά τη μαχητικότητα των τελευταίων λεπτών του αγώνα της Πέμπτης, ενώ, η «Ένωση» υπέστη μπλακ-άουτ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Εννοείται πως το σύνολο του Μαρίνου Ουζουνίδη θέλει να δώσει συνέχεια και στο απόλυτο που έχει «τρέξει» μέχρι στιγμής.

Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Λεβαδειακό έχοντας εξαλείψει την τιμωρία του -6 και έχοντας κάνει το 3 στα 3 για τη φετινή σεζόν, σε ένα ξεκίνημα που κανείς δεν περίμενε και για το οποίο ο κόσμος των «πράσινων» θα σταθεί στο πλευρό των παικτών και του Γιώργου Δώνη.

Έπειτα από δύο σερί ήττες, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει την Ξάνθη εκτός έδρας. Τόσο οι Κρητικοί όσο και οι Ακρίτες δεν έχουν γευθεί τη χαρά της νίκης στις τρεις πρώτες αγωνιστικές…
Κόντρα στη Λαμία παρατάσσεται ο Παναιτωλικός, που ξεπέρασε την ήττα της πρεμιέρας από τον Ατρόμητο και μάζεψε τέσσερις βαθμούς στυη συνέχεια. Με νέο αρνητικό αποτέλεσμα επανήλθαν οι Βοιωτοί μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης 2-0

Ατρόμητος – ΑΕΛ 2-0

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 1-0

Ξάνθη – ΟΦΗ 16:00 (ΕΡΤ

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 19:00 (ΕΡΤ)

Παναιτωλικός – Λαμία 19:00 (ΕΡΤ)

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 20:30 (Novasports1)

Δευτέρα 24/9

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 19:30 (Novasports1)