26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΩΣΤΗ:Είναι μια δύσκολη μέρα για το ΑΠΟΕΛ.Είμαι 100% με τους παίκτες

ΚΩΣΤΗ:Είναι μια δύσκολη μέρα για το ΑΠΟΕΛ.Είμαι 100% με τους παίκτες

By on 23 Σεπτεμβρίου, 2018 0 3859 Views

Απογοητευμένος και προβληματισμένος ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Κωστή από την ντροπιαστική ήττα από τη Δόξα.

«Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα Για το ΑΠΟΕΛ δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν δέχεται ένα τέτοιο σκορ. Την αποκλειστική ευθύνη για την ομάδα την έχω εγώ. Πρέπει να δούμε με τη διοίκηση τι θα γίνει, όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα για να εκπέμψει η ομάδα την υγεία που αρμόζει στο ΑΠΟΕΛ. Τι να πω για το παιχνίδι; Όταν δέχεσαι τρία γκολ στα 15 λεπτά, προσπαθείς να αλλάξεις όσα μπορείς. Η Δόξα είναι επικίνδυνη ομάδα στις αντεπιθέσεις. Δυστυχώς σε κάθε φάση δεχόμασταν γκολ. Πρέπει να δούμε όλοι μαζί την κατάσταση με τέτοιο τρόπο για να φέρουμε την υγεία στην ομάδα» ανέφερε αρχικά.

Για το τι έφταιξε…

«Για μένα η αμυντική λειτουργία ξεκινά από την επίθεση και η επιθετική λειτουργία από την άμυνα. Δεχτήκαμε πολύ εύκολα γκολ. Ειδικά το πρώτο ήταν πολύ ατυχές. Όταν χάνεις 3-0 είναι δύσκολο να αντιδράσεις».

Για την αλλαγή που έκανε στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου…

«Άλλαξα τον Βούρο γιατί έπαιζε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Η αμυντική συμπεριφορά εξαρτάται από όλη την ομάδα. Το ΑΠΟΕΛ πρέπει να επιβάλλεται σε κάθε παιχνίδι. Ήθελα να είχαμε καλύτερη επιθετική ανάπτυξη από την άμυνα».

Για την επόμενη μέρα…

«Πρέπει να συζητήσουμε όλοι στην ομάδα και να πάρουμε αποφάσεις που να εκπέμψουν ηρεμία στην ομάδα. Είναι αδικαιολόγητο να δεχτούμε τρία γκολ τόσο εύκολα. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Σημαίνει ότι κάτι δεν κάνουμε καλά».

Αν υπάρχει θέμα απειθαρχίας…

«Δεν υπάρχει απειθαρχίας στην ομάδα. Δεν δέχεται εύκολα τρία γκολ το ΑΠΟΕΛ. Ήταν η μέρα τέτοια που δεν ξέρω τι να πω. Εγώ στο ΑΠΟΕΛ είμαι 4 χρόνια. Γνωρίζω την ομάδα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες. Είμαι με τους παίκτες 100%. Αυτοί είναι που έφεραν το ΑΠΟΕΛ τα τελευταία 10 χρόνια.