19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Πρώτη νίκη για την Ένωση

By on 22 Σεπτεμβρίου, 2018 0 4968 Views

Πρώτη νίκη και πολύ σημαντική για την Ένωση στο πρωτάθλημα Cyta .Κέρδισε στο Παραλίμνι 2-0 τον Ερμή και έδειξε ότι επέστρεψε με απαιτήσεις στην Α’κατηγορία. . Μέτριο εως… κακό το πρώτο ημίχρονο, πολύ καλύτερο το δεύτερο με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που έφτιαξαν στο πρώτο 15λεπτο της επανάληψης.


Το παιχνίδι:

Στο πρώτο ημίχρονο το τέμπο ήταν αργό, χωρίς να μπορούν οι δυο ομάδες να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να απειλήσουν. Πέρα από κάποια μακρινά σουτ δεν υπήρξε τίποτα το ιδιαίτερο με καλύτερη στιγμή το σουτ του Ντίντακ στο 32’ της αναμέτρησης που έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Αραμπατζή. Ωστόσο, το ημίχρονο τελείωσε χωρίς κάποιο γκολ και χωρίς την μεγάλη φάση.

Ακριβώς ήταν αντίθετο το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι και σκόραραν με το «καλημέρα» χάρη σε μια πολύ ωραία ενέργεια του Πίττα, που κεραυνοβόλησε τον Αραμπατζή και άνοιξε το σκορ στο 48’. Ο Ερμής προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα όμως δεν τα κατάφερε, σε ευκαιρία που βρήκε με τον Ψάλτη, που δεν έκανε καλό γύρισμα. Οι «βυσσινί» ήταν αυτοί που απείλησαν και βρήκαν την επόμενη ευκαιρία. Ο Ολίβα κέρδισε το πέναλτι από τα αριστερά με τον Κουατσίκα να πέφτει άτσαλα στα πόδια του. Ο Ρασμούσεν που ανέλαβε την εκτέλεση, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Από εκεί και έπειτα, ο Ερμής πλησίασε την αντίπαλη περιοχή, όμως δεν κατάφερε να μειώσει για να ξανά μπει στο παιχνίδι με καλύτερη στιγμή, αυτή στο 75’. Ο Ντε Μέλο έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από τον Κατσιατή και κατέληξε στον Μαύρου που όμως αστόχησε από κοντά.

Έτσι, το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, με την ομάδα του Αντρέ Πάους να παίρνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, και τον Ερμή που δεν είχε στον πάγκο τον Κώστα Καϊάφα, να δέχεται την δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

Ε.Ν.Π(Πάους): Κλέιμαν, Μουλαζίμης, Σερμπάκοφ (83′ Ουντόζι), Ζαράτε, Κοσμάς(77′ Φράγκος), Ολίβα, Μέρτακκας, Ρασμούσεν(79′ Κολοκούδιας), Κυριάκου, Μαϊσουράντζε, Πίττας

Στον πάγκο: Πέτρου, Παύλου, Ελευθερίου, Γκράντ, Βαλλιάνος, Λόπες

Ερμής (Μιχαήλ): Αραμπατζής, Ψάλτης, Γκουλόν, Μαρτίνιουκ(62′ Μαύρου), Ντίντακ, Κιπιάνι(62′ Ντε Μέλο), Εσομπέ, Φυλακτού, Κουατσίκα, Εμπαλό, Γεωργίου(46′ Κατσιατή)

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Πουτζιουρής, Ταραλιδης, Πηλέας, Δημητρίου, Χριστοδούλου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ολίβα, Κλέιμαν, Φράγκος /Κουατσίκα, Εμπαλό(3η)

ΓΗΠΕΔΟ: «Τάσος Μάρκου»
ΘΕΑΤΕΣ: 500

Διαιτητής: Τράττου Λεόντιος
Α’ Βοηθός: Κυριάκου Κυριάκος
Β’ Βοηθός: Ευαγόρου Ευαγόρας
4ος: Αναστάση Αναστάσης
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης