28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Πεντάρα η Σίτι και στην ιστορία ο Αγουέρο

By on 22 Σεπτεμβρίου, 2018 0 588 Views

Η Κάρντιφ πλήρωσε την ευρωπαϊκή ήττα των Πολιτών, που με τον Αγουέρο να μπαίνει στην all time 10άδα των σκόρερ της Premier League, σταμάτησαν στο 0-5.

Το μεσοβδόμαδο πέρασμα της Λυών από το «Ετιχαντ» ταρακούνησε τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τους παίκτες του και είπαν να φτιάξουν κάπως το κλίμα με την επίσκεψή τους στο Κάρντιφ. Εκεί οι πρωταθλητές δεν συνάντησαν την παραμικρή αντίσταση από τους νεοφώτιστους και τους διέλυσαν με 0-4.

Οι Πολίτες ξεκίνησαν το μέτρημα με τον Αγουέρο (32′), ο οποίος με το πλασέ του έφτασε τα 147 γκολ σε 300 συμμετοχές και μπήκε στην all time 10άδα των σκόρερ της Premier League. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπερνάρντο Σίλβα με περίεργη μάλλον κατά λάθος κεφαλιά προς τα πίσω έβαλε το δεύτερο.

Από ωραίους συνδυασμούς προστέθηκαν στους σκόρερ ο Γκουντογκάν (44′) με τελείωμα στο παράθυρο και ο Μαχρέζ που με δύο χτυπήματα (67′, 89′) βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά με τη νέα ομάδα του. Ηταν η πέμπτη νίκη σε έξι αγωνιστικές για τη Σίτι που παραμένει αήττητη στο -2 από την κορυφή.

Κάρντιφ (Νιλ Γουόρνοκ): Εθεριτζ, Πελτιέ (51′ Ρίτσαρντς), Μόρισον, Μάνγκα, Κάνινγκχαμ, Καμαράσα, Αρτερ, Ραλς, Χόιλετ (75′ Μέρφι), Ριντ, Γουόρντ (63′ Ζοχορέ)

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Οταμέντι, Λαπόρτ, Γουόκερ, Ντελφ, Φερναντίνιο (74′ Στόουνς), Γκουντογκάν (69′ Φοντέν), Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ, Σανέ, Αγουέρο (61′ Μαχρέζ).