20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

Γκέλαρε πάλι η Γιουνάιτεντ

By on 22 Σεπτεμβρίου, 2018 0 544 Views

Στις τρεις νίκες σταμάτησε το σερί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έμεινε στο 1-1 με την Γουλβς και επέστρεψε στις γκέλες. Εύκολα η Λέστερ, τεσσάρα η Μπέρνλι.

Εκεί που όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά για την Γιουνάιτεντ, έρχεται ένα παιχνίδι όπως αυτό απέναντι στην Γουλβς για να θυμίζει ότι τίποτα δεν είναι τέλειο στην κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ. Οι κόκκινοι διάβολοι προηγήθηκαν με τον Φρεντ στο πρώτο μέρος, όμως είδαν τον Μουτίνιο με γκολάρα να δίνει το βαθμό στους φιλοξενούμενους στην επανάληψη.

Με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στις εξέδρες για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας του οι γηπεδούχοι δεν μπήκαν καλά, αλλά κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 18’, με τον Φρεντ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ για την Γιουνάιτεντ ύστερα από ασίστ του Πογκμπά. Μέχρι εκείνο το σημείο ο Ντε Χέα είχε αναγκαστεί να κάνει δύο επεμβάσεις στις προσπάθειες των Χιμένες και Μπολί. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ και να τελειώσουν το παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν καλή εμφάνιση και να αξίζουν το γκολ που πέτυχαν με τον Μουτίνιο στο 53’. Επιθετικά η Γιουνάιτεντ έκανε πολύ λίγα πράγματα στη συνέχεια, πιέζοντας μόνο στο τέλος χωρίς να βρει το γκολ της νίκης.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Βαλένσια, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Βαλένσια, Φελαϊνί, Πογκμπά, Φρεντ (63’ Μαρσιάλ), Λίνγκαρντ (75’ Περέιρα), Σάντσες (63’ Μάτα), Λουκάκου

Γουλβς (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Ρούι Πατρίσιο, Ντόχερτι, Μπένετ, Μπολί, Κόουντι, Κάστρο, Μουτίνιο (80’ Σαΐς), Νέβες, Έλντερ Κόστα (75’ Τραορέ), Ζότα (87’ Γκιμπς-Γουάιτ), Χιμένες

Επιτέλους νίκη η Μπέρνλι
Χρειάστηκε να φτάσει στην 6η στροφή η Μπέρνλι για να πετύχει την πρώτη νίκη της στη φετινή Premier League. Oι Κλάρετς ήταν εντυπωσιακοί και στην καλύτερη φετινή τους εμφάνιση διάλυσαν με 4-0 εντός έδρας τη Μπόρνμουθ. Η ομάδα του Ντάιτς ήταν ουσιαστική και στο 39′ άνοιξε το σκορ με τον Βίντρα. Μόλις… 125 δευτερόλεπτα αργότερα από τη 12η ασίστ του Γκούντμουντσον στην Premier League ήρθε το δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Λένον. Ενα δίλεπτο στην επανάληψη ήταν αυτό που σφράγισε το μεγάλο τρίποντο. Ο Μπαρνς με γκολ στο 81ο λεπτό και στο 83′ διαμόρφωσε το 4-0.

Ανατροπή με γκολάρες η Λέστερ
Επιστροφή στις νίκες για τη Λέστερ, η οποία επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Χάντερφιλντ. Οι Αλεπούδες είχαν ουσία και αντέδρασαν άμεσα στο γκολ που δέχθηκαν. Μόλις στο 5΄οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα, όταν από την κεφαλιά του Ντεπουάτρ ο Γιόργκενσεν με προβολή έφερε το ματς στα ίσα. Στο 19′ ήρθε η ισοφάριση, η Λέστερ έβγαλε ιδανική αντεπίθεση και από εξαιρετική ασίστ του Βάρντι, ο Ιεανάτσο πέτυχε το 1-1. Ενα δεκάλεπτο στην επανάληψη ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους να πάρουν τη νίκη. Στο 66′ ο Μάντισον με απίθανη εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 2-1, ενώ στο 75′ ο Βάρντι με… τρελό σκάψιμο διαμόρφωσε το 3-1.