19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Δεν μπόρεσε η ΑΕΚ…΄Εχασε με πέναλτι από την Ζυρίχη

By on 20 Σεπτεμβρίου, 2018 0 1123 Views

Στην πρεμιέρα του Α’ ομίλου η ΑΕΚ φιλοξένησε την Ζυρίχης στο «ΓΣΠ» γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σκόραρε ο Κολόλι από τα 11 βήματα έπειτα από πέναλτι σε χέρι του Μοισόφ.Πέναλτι δικαιούτο μκαι η ΑΕΚ στο 45΄αλλά δεν της δόθηκε.

Οι δύο ομάδες δεν ξεκίνησαν καλά τον αγώνα με τα πρώτα λεπτά να είναι αναγνωριστικά ενώ είχαν γίνει και πολλά φάουλ. Μετά το 15’ άρχισαν οι… μηχανές να ζεσταίνονται με τις ΑΕΚ και Ζυρίχη να… ψάχνουν το γκολ ωστόσο δεν είχαμε την μεγάλη φάση στο πρώτο μέρος αφού αμφότερες προσπάθησαν με σουτ εκτός περιοχής να βρουν στόχο. Έτσι το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, μπήκε καλύτερα η ΑΕΚ όμως το γκολ πέτυχε η Ζυρίχη. Συγκεκριμένα ο Μοϊσόφ υπέπεσε σε παράβαση στο 60’ και ο Κολόλι στο 61’ ευστόχησε από την άσπρη βούλα. Η ομάδα του Άντονι Ιραόλα ανέβασε ρυθμούς μετά το γκολ που δέχθηκε, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και αδίκησε τον εαυτό της αφού μπορούσε και καλύτερα. Οι Ελβετοί αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερη από το 84΄ αφού ο Πα Μοντού δέχτηκε 2η κίτρινη.

Πλέον, το έργο της ΑΕΚ γίνεται ακόμα πιο δύσκολο αφού την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Γερμανία για να αντιμετωπίσει την Μπάγιερ Λεβερκούζεν.

AEK (Ιραόλα): Τόνιο, Ιγκόρ (79′ Ασούμπρε), Μοϊσόφ, Γκονζάλεθ, Ιωάννου, Λαρένα (82′ Γκαρσία), Χέφελ, Ακοράν, Τέτε (66′ Φλοριάν), Τρισκόφσκι, Γιάννου

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Καταλά, Τομάς, Κάσες

Ζυρίχη (Μαγκνίμ): Μπρέτσε, Ρούεκ, Μάξο, Μπαγκούρα, Πα Μοντού, Πάλσον, Χ. Κριέζιου, Κελίφι (90+2′ Βίντερ), Κολόλι, Μαρκεζάνο (86′ Νεφ), Οντέι (74′ Σίσεϊ)

Στον πάγκο: Βάνινς, Ντομγιόνι, Μ. Κριέζιου, Ροντρίγκεζ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χέφελ / Χ. Κριέζιου, Πάλσον
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Πα Μοντού (2η κίτρινη)
ΓΗΠΕΔΟ: «ΓΣΠ»
ΘΕΑΤΕΣ: 3459 εισιτήρια
Διαιτητές: Λάρντον (Γκοντελάιν, Λεμάιρ / Βέλγιο)
Επιπρόσθετοι: Λαφόρτζ, Μπουκό (Βέλγιο)