26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Έχασε(2-1)…όρθιος ο Απόλλωνας από την Λάτσιο.

By on 20 Σεπτεμβρίου, 2018 0 1134 Views

Ο Απόλλωνας γυρίζει με ήττα 2-1 στην Κύπρο όμως παρέμεινε όρθιος μέχρι το τελευταίο λεπτό και κοίταξε στα μάτια την Λάτσιο που χρειάστηκε να ιδρώσει για να πάρει τη νίκη αν και ήταν μεγάλο φαβορί .

Ο ΑΓΩΝΑΣ:

Καλύτερα μπήκε η Λάτσιο στο παιχνίδι που βρήκε και φάση με το «καλημέρα», όταν το σουτ του Λουίς Αλμπέρτο έβγαλε δύσκολα ο Βάλε. Οι λατσιάλοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή και βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Καϊσέδο στο 14’, βρήκε εξαιρετικά τον Λουίς Αλμπέρτο που πλάσαρε ιδανικά τον Βάλε. Ο Απόλλωνας προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έβρισκαν τις ευκαιρίες. Ο Καϊσέδο, σε 3-4 περιπτώσεις, απείλησε όμως δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του με το σκορ να μένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλωνας μπήκε φουριόζος, με τον Σωφρόνη να πραγματοποιεί και διπλή αλλαγή. Η είσοδος των Καραγιόλ και Μάρκοβιτς άλλαξαν άρδην την εικόνα του παιχνιδιού από το 46’ και στο 48’ απείλησαν οι «γαλάζιοι» με τον Περέιρα. Ο Απόλλωνας συνέχισε να απειλεί και βρήκε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει την αναμέτρηση, με τις κεφαλιές των Παπουλή, Ζελάγια και την εκτέλεση φάουλ του Μάρκοβιτς. Ωστόσο, η Λάτσιο ήταν αυτή που σκόραρε με το πέναλτι του Ιμόμπιλε στο 84’. Ο Ζελάγια στο 87’ έβαλε ξανά στο παιχνίδι τον Απόλλωνα που το πάλεψε μέχρι το τέλος του αγώνα, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Λάτσιο (Ιντζάκι): Προτό, Μπάστα, Λουίς Αλμπέρτο(62′ Ιμόμπιλε), Ντουρμισάι, Μπάστος, Καϊσέδο, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς(72′ Λούλιτς), Κάσερες, Μπαντέλι(62′ Λούκας Λέιβα), Ασέρμπι, Μούργια

Στον πάγκο: Γκουριέρι, Γουάλας, Κατάλντι, Μάρουσιτς

Απόλλωνας (Αυγουστή): Βάλε, Σάκετι, Περέιρα(69′ Ζελάγια), Ζοάο Πέδρο, Ρομπέρζ, Κυριάκου(46′ Μάρκοβιτς), Παπουλής, Σκέμπρι, Γιούστε, Βασιλείου, Μάγκλιτσα(46′ Καραγιόλ)

Στον πάγκο: Κίσσας, Σουμάχ, Στυλιανού, Σαρδινέρο

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπαντέλι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς / Γιούστε

ΣΤΑΔΙΟ: «Ολίμπικο»
ΘΕΑΤΕΣ: 14.000

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλιγιάρ Αγκάγιεφ
Α’ ΒΟΗΘΟΣ: Ζεϊνάλ Ζεϊνάλοφ
Β’ ΒΟΗΘΟΣ: Αρζά Μαμάντοφ
ΤΕΤΑΡΤΟΣ: Μουμπαρίζ Χασίμοφ
ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΙ: Ραχίμ Χασάνοφ, Ορκάν Μαμάντοφ