19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Οι αλλαγές έκοψαν τα φτερά της Ανόρθωσης στο Β΄ ημίχρονο

Οι αλλαγές έκοψαν τα φτερά της Ανόρθωσης στο Β΄ ημίχρονο

By on 17 Σεπτεμβρίου, 2018 0 3858 Views

Οι φίλοι της Ανόρθωσης έδωσαν το παρών τους στο Α.Παπαδόπουλος αλλά δεν γεύτηκαν την χαρά της νίκης
…………………………………………………………………………………….

Πικρή γεύση είχε το ντέρμπι με την ΑΕΛ για την Ανόρθωση. Η ήττα στην έδρα της μπροστά σε 4 χιλιάδες οπαδούς της έδειξε δυο πρόσωπα και προβλημάτισε σε κάποια θέματα που ωστόσο μπορούν να διορθωθούν ,αν το θελήσει ο Ρόνι Λέβι που ούτε αυτή την φορά κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη επί της ΑΕΛ.
Καταρχήν η μόνη αλλαγή στην 11αδα που έπαιξε στην Πάφο πριν 15 μέρες ήταν η παρουσία του Μπεσάτ στην θέση του Εγγλέζου που κατά γενική ομολογία στα πρώτα δυο παιγνίδια ήταν πολύ καλός, από τους καλύτερους της Ανόρθωσης. Η αλήθεια είναι ότι ο Γάλλος αμυντικός δεν έδειξε κανένα λόγο που να δικαιολογεί την αντικατάσταση του Κύπριου παίκτη.
Από εκεί και πέρα η Ανόρθωση στο Α΄ ημίχρονο σφυροκόπησε την εστία της ΑΕΛ με τα φτερά της επίθεσης ,Πράνιτς και Μικελτάντζε να κάνουν πολύ καλή δουλειά αλλά οι πολλές ευκαιρίες έκαναν φτερά είτε από βεβιασμένες τελικές ή από ατυχία-αστοχία. Κόντρα στην ροή του αγώνα ήρθε το σοβαρό λάθος και το πέναλτι της ΑΕΛ. Καλό ήταν και το ξεκίνημα στο β΄ ημίχρονο με την μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ιγκιαπόρ αλλά ξαφνικά έγινε το αναπάντεχο. Εκεί που όλοι περίμεναν τις αλλαγές για να ανανεώσει δυνάμεις η Ανόρθωση ο Ρόνι Λέβι έκοψε τα φτερά της επίθεσης. Ο κουρασμένος Πράνιτς δεν είχε δυνάμεις πλέον και όμως αντικαταστάθηκε ο νεαρός Μικελτάντζε με τον Κατσαράβα έτσι χωρίς την ταχύτητα και τα γερά πνευμόνια του νεαρού Γεωργιανού σε συνδυασμό με την κούραση του Πράνιτς αλλά και του Ράγιος η Ανόρθωση δεν είχε πλαγιοκοπήσεις οπότε δεν ασκήθηκε πίεση μένοντας σε αδράνεια οι δυο φορ ,ενώ η είσοδος του Λαβόρδε που ήταν εντελώς ανέτοιμος άφησε την ομάδα ουσιαστικά με 10 παίκτες.Με αυτά η ΑΕΛ εύκολα στο τελευταίο ημίωρο κράτησε τη νίκη και η Ανόρθωση έμεινε με τις εντυπώσεις του Α΄ ημιχρόνου .Έχει δίκιο ο Λέβι ότι η Ανόρθωση έχει δυνατό ρόστερ και στη συνέχεια μπορεί να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα.Θα πρέπει όμως πρώτα ο ίδιος να αλλάξει κάποια πράγματα αφού πλέον είναι προβλεπτή η τακτική του ενώ χρειάζεται καλύτερο διάβασμα του αντιπάλου αλλά και καλύτερη αντίδραση όταν στραβώσει ένα παιγνίδι.
Το υλικό υπάρχει οπότε είναι στα χέρι του Λέβι να κάνει τις διορθώσεις για βελτίωση της εικόνας της Ανόρθωσης αρχίζοντας από το επόμενο παιγνίδι με την Αλκή στο Αμμόχωστος.