19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΕΡΑΦΕΙΜ:Αυτή είναι η μοίρα των προπονητών…O νέος προπονητής θα είναι γνώστης της β΄ κατηγορίας

ΣΕΡΑΦΕΙΜ:Αυτή είναι η μοίρα των προπονητών…O νέος προπονητής θα είναι γνώστης της β΄ κατηγορίας

By on 16 Σεπτεμβρίου, 2018 0 756 Views

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Σεραφείμ μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για την ήττα από τον Ακρίτα και πολύ περισσότερο για το… διαζύγιο με τον προπονητή Κώστα Μαλέκο.

Για το… διαζύγιο με τον Κώστα Μαλέκο…

«Αυτή είναι η μοίρα των προπονητών. Όλοι κρίνονται από τα αποτελέσματα. Η αλήθεια είναι ότι στην προετοιμασία δεν ήμασταν ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας με αποκορύφωμα την πρώτη αγωνιστική που ήρθε η ήττα με μια κάκιστη εμφάνιση από μια νεοφώτιστη ομάδα με προϋπολογισμό το 1/5 του δικού μας. Θεωρήσαμε ότι για να ταρακουνηθούν τα αποδυτήρια έπρεπε να έρθει αυτό το ποδοσφαιρικό διαζύγιο, γιατί φίλοι θα είμαστε».

Δηλαδή υπήρχε θέμα από πριν όταν λέτε ότι δεν ήσασταν ευχαριστημένοι στην προετοιμασία…

« Η ομάδα δύσκολα σκόραρε στα φιλικά. Σε όλα τα φιλικά στην Κύπρο πετύχαμε δύο γκολ. Ο προπονητής μας καθησύχαζε και μας έλεγε ότι θα ήμασταν έτοιμοι στην πρεμιέρα, δεν σκοράραμε και χάσαμε από μια νεοφώτιστη ομάδα που ήταν ένα μεγάλο σοκ για εμάς. Μοιραία ήρθε η απόφαση ελπίζοντας ότι θα ταρακουνηθεί η ομάδα και θα αλλάξει πρόσωπο προς το καλύτερο».

Πλέον πως προχωράτε;

«Είμαστε στο ψάξιμο προπονητή, δεν έγινε καμιά επαφή με κανέναν προπονητή, συλλέγουμε ονόματα, δεν θα βιαστούμε να πάρουμε απόφαση, θέλουμε να είναι η πιο σωστή. Θέλουμε προπονητή και να γνωρίζει την Κυπριακή πραγματικότητα και να είναι γνώστης της β΄ κατηγορίας».