26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Άσχημο θέαμα ,αρκετό ξύλο, και νίκη του ΑΠΟΕΛ με πέναλτι του Μοράις.Καλύτερος ο Ερμής αλλά άστοχος

Άσχημο θέαμα ,αρκετό ξύλο, και νίκη του ΑΠΟΕΛ με πέναλτι του Μοράις.Καλύτερος ο Ερμής αλλά άστοχος

By on 16 Σεπτεμβρίου, 2018 0 6146 Views

Παρά την μέτρια ,μάλλον άσχημη εμφάνιση το ΑΠΟΕΛ κέρδισε 1-0 τον Ερμή στον πρώτο του αγώνα στο πρωτάθλημα Cyta χάρη σε πέναλτι που κέρδισε ο Ταμάρι και εκτέλεσε ο Μοράις. Ο Ερμής ήταν σαφώς καλύτερος στο β΄ ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή και τις φάσεις που είχε έτσι το ΑΠΟΕΛ που προβλημάτισε με την εικόνα του κέρδισε τον αγώνα.
Το παιγνίδι είχε μέτριο έως κακό θέαμα και αμαυρώθηκε από το ξύλο που έπεσε ανάμεσα σε παίκτες των δυο ομάδων λίγο πριν το τέλος και την συμπεριφορά των δυο προπονητών που αποβλήθηκαν μαζί με τον Κεϊτά του Ερμή ,την στιγμή που αντίκρυσαν κίτρινη οι Βάτερμαν και Ρομό
ΦΑΣΕΙΣ
4΄ Πάει να απειλήσει ο Ερμής, βγήκε η μπαλιά για τον Γεωργίου, βγήκε και τον πρόλαβε ο Βάτερμαν ο οποίος έδιωξε σε πλάγιο άουτ.

7΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ερμή. Η μπάλα στρώθηκε στον Μαρτίνιουκ ο οποίος έφερε την μπάλα στο αριστερό του, έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βάτερμαν και έφυγε έξω.

12΄ Σουτ του Τάμαρι, έβαλε την κόντρα ο Εμπαλό και δεν ανησύχησε ο Αραμπατζής.

16΄ Απείλησε το ΑΠΟΕΛ. Ο Νσούε έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα πήγε κατευθείαν στα χέρια του Αραμπατζή.

23΄ Κερδίζει πέναλτι το ΑΠΟΕΛ σε μαρκάρισμα του Εμπαλό στον Τάμαρι. Φαινεται στην επαναληπτική προβολή ότι ο αμυντικός του Ερμή με το δεξί χέρι ανατρέπει τον Ιορδανό μεσοεπιθετικό του ΑΠΟΕΛ
24΄ ΓΚΟΛ. 0-1. Ευστοχεί από τα 11 βήματα ο Νούνο Μοράις και ανοίγει το σκορ για το ΑΠΟΕΛ.

34΄ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ερμή. Ο Ντίτακ έπιασε το δυνατό σουτ, απέκρουσε δύσκολα ο Βάτερμαν, η μπάλα χτύπησε και στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε έξω.

41΄ Ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ. Απευθείας εκτέλεση φάπυλ του Μοράις, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αραμπατζή και έφυγε έξω.

44΄ Κόρνερ του Εφραίμ από δεξιά, ο Σόουζα έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα με την γραμμή τέρματος.

50΄ Απειλεί ο Ερμής. Καλό σουτ του Γεωργίου απέκρουσε ασταθώς ο Βάτερμαν και έδιωξαν οι αμυντικοί.

52΄ Νέα ευκαιρία για τον Ερμή, από κοντά ο Ντίτακ έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Βάτερμαν.

60΄ Ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ, συρτή σέντρα του Ζαχίντ και ο Γκέντσογλου δνε βρήκε καλά την μπάλα με αποτέλεσμα να φύγει έξω.

62΄ Μπαλιά του Ψάλτη, κεφαλιά του Εσομπέ έξω.
ΕΡΜΗΣ (Κ.Καϊάφας): Αραμπατζής, Μαρτίνιουκ, Μαλόν (9΄ Ψάλτης), Εμπαλό, Κουατσίκα, Φυλακτού (70΄ Ταραλίδης), Γκουλόν, Ντίτακ, Κιπιάνι (60΄ Εσομπέ), Γεωργίου, Κεϊτά

ΑΠΟΕΛ (Μπ.Μπαλταζάρ): Βάτερμαν, Νσούε (33΄ Μιλάνοφ), Εφραίμ (71΄ Ντελατόρε), Σόουζα (60΄ Γκέντσογλου), Ρέζα, Τάμαρι, Ζαχίντ, Μοράις, Βούρος, Ιωάννου, Καρλάο

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κουατσίκα, Κειτά, Εμπαλό/Μιλάνοφ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Κειτά
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Λούκας Σωτηρίου (Μ. Δημητριάδης, Ο. Τζωρτζής), Νικόλας Νεοκλέους (Π. Γερασίμου).
ΘΕΑΤΕΣ: 1.000