26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΥΡΣΑΙΤΙΔΗΣ:Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας.Οι φίλοι της ΑΕΚ ξάφνιασαν τους παίκτες μου

ΠΟΥΡΣΑΙΤΙΔΗΣ:Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας.Οι φίλοι της ΑΕΚ ξάφνιασαν τους παίκτες μου

By on 15 Σεπτεμβρίου, 2018 0 5674 Views

Ευχαριστημένος από το β΄ ημίχρονο έμεινε ο προπονητής της Ν. Σαλαμίνας Σάββας Πουρσαϊτίδης, ο οποίος τόνισε ότι σε αυτό το διάστημα οι παίκτες του είχαν θάρρος και θράσος. Αναλυτικά:

«Είχαμε από ένα ημίχρονο. Δυστυχώς αυτό που με προβλημάτισε στο α΄ ημίχρονο είναι ότι φοβηθήκανε κάποιοι παίκτες μας και έχασαν το θάρρος τους. Ξέραμε πόσο δυνατή ομάδα είναι η ΑΕΚ αν της δώσεις χώρο. Πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Από το β΄ ημίχρονο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Οι παίκτες μου έδειξαν θάρρος και θράσος. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και να είμαστε πολύ επικίνδυνοι. Είχαμε κάποιες προϋποθέσεις και ευκαιρίες για να κερδίσουμε μια τόσο καλή ομάδα. Η ΑΕΚ με όσα έδειξε στην Ευρώπη, κάνει περήφανους τους Κύπριους. Θα ήταν μια μεγάλη νίκη για μας αν ερχόταν».

Είμαι ευχαριστημένος από το β΄ ημίχρονο. Δείξαμε ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο μέσα στην έδρα μας. Επηρέασε ότι ο κόσμος της ΑΕΚ έκανε έδρα του το ‘Αμμόχωστος». Αυτό ξάφνιασε κάποιους παίκτες μας, ειδικά τους ξένους. Πρέπει όμως να είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Αν θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Σήμερα δυστυχώς δεν τους είχαμε δίπλα μας. Κάνω κάλεσμα στον κόσμο ανεξάρτητα της κάρτας οπαδού, να έρθουν να μας στηρίξουν. Είναι εύκολο να λες μόνη ‘δεν σ΄ άφησα ποτέ’, συνήθως όμως παίζουμε με λίγο κόσμο. Εύχομαι ολόψυχα στην ΑΕΚ καλή επιτυχία στην Ευρώπη»