28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Η Ν.Σαλαμίνα είπε πάλι όχι στην ΑΕΚ

By on 15 Σεπτεμβρίου, 2018 0 10802 Views

Η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά τον αγώνα και προηγήθηκε νωρίς με τον Φλοριάν αν και δεν έφτιαξε πολλές ευκαιρίες ωστόσο η Ν.Σαλαμίνα ανέβηκε στο Β΄ημίχρονο και για άλλη μια φορά δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ να πάρει τη νίκη στο Αμμόχωτος φθάνοντας στην ισιφάριση 1-1 και ετοιμάζεται να υποδεχθεί το ΑΠΟΕΛ με καλή ψυχολογία.

Έτσι, οι «κιτρινοπράσινοι» λίγα 24ωρα πριν τον αγώνα με τη Ζυρίχη για το Γιουρόπα Λιγκ, είχαν τις απώλειες στο πρώτο τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα Cyta. Η ΑΕΚ έχει να επιδείξει μόλις δυο νίκες από το 2000 και έπειτα στην έδρα των ερυθρολεύκων.

Η Ν. Σαλαμίνα από την πλευρά της πήρε ένα βαθμό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και με τέσσερις βαθμούς σε δυο αγώνες πραγματοποιεί πολύ καλό ξεκίνημα.

Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη στο α΄ 45λεπτο και προηγήθηκε στο 21΄ με τον Φλοριάν.
Στην επανάληψη η Ν. Σαλαμίνα βελτιώθηκε, έγινε πιο διεκδικητική και έφτασε στην ισοφάριση στο 64΄ με τον Κίνγκσλεϊ. Παρά τις προσπάθειες και των δυο ομάδων για το γκολ της νίκης, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.
ΓΚΟΛ 0-1 23΄ Σέντρα του Ιωάννου και κεφαλιά του Φλοριάν δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στο Βεσελόφσκι.

ΓΚΟΛ 1-1 64′ Λάθος του Χέφελ, έκλεψε ο Νουρ που έδωσε στον Κίνγκλεϊ με τον τελευταίο να πιάνει δυνατό σουτ νικώντας τον Τόνιο.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Βεσελόφσκι, Γκολομπάρτ, Χριστοφόρου, Ντομίνγκεζ, Κωστή (46΄Νουρ), Μιντίκκης Μαργκάσα, Κορέια, Τιάγκο, Κίνγκσλεϊ (90+5΄ Σικόρσκι), Ελουντού (90+3΄ Αζίζ)

Στον πάγκο: Αλβπόγκε, Σεργίου, Ροντρίγκεζ, Σικόρσκι, Αζίζ, Νικολάου Θ., Φραγκέσκου, Χατζηκωνσταντή, Νουρ

ΑΕΚ (Άντονι Ιραόλα): Τόνιο, Τρουγιόλς (59΄Γκονζάλεθ), Μοϊσόφ, Καταλά, Ιωάννου, Λαρένα, Χέφελ, Ακοράν, Τέτε (70΄Ασούμπρε), Τρισκόφσκι, Φλοριάν

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Τομάς, Γκαρσία, Γκoνζάλεθ, Ασούμπρε, Αναστασίου, Κωνσταντίνου, Αναστασίου, Ρουσιάς

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κώστας Ψευδιώτης, (Ιωάννης Λαζάρου– Ανδρέας Μιχαηλίδης), 4ος: Λεόντιος Τράττου, Παρ.: Μ. Τσαγγάρης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντομίνγκεζ/ Ιωάννουμ Φλοριάν

ΓΗΠΕΔΟ: «Αμμόχωστος»

ΘΕΑΤΕΣ: 2000 (περίπου)