24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΡΚΕZ:Πηγαίνουμε με μεγάλο σεβασμό εκεί αλλά θέλουμε την νίκη…

ΚΕΡΚΕZ:Πηγαίνουμε με μεγάλο σεβασμό εκεί αλλά θέλουμε την νίκη…

By on 12 Σεπτεμβρίου, 2018 0 9089 Views

Σύνθημα νίκης από τον προπονητή της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ ενόψει του αγώνα με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του στη δημοσιογραφική διάσκεψη:

«Επιστρέφουμε κανονικά στις προπονήσεις για το παιχνίδι με Ανόρθωση. Τελειώσαμε με έξι βαθμούς όμως δεν ήταν εύκολο με Ερμή και Δόξα. Είμαι ευχαριστημένος με το πως αγωνίστηκαν οι παίκτες μας και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια. Έχουμε ένα ντέρμπι εκτός έδρας. Για μένα η Ανόρθωση έχει ένα από τα καλύτερα ροστερ και ένα πολύ καλό προπονητή. Εμείς όμως πάμε για να κερδίσουμε. Με σεβασμό εννοείται προς την Ανόρθωση αφού δεν είναι εύκολο να κερδίσεις εκεί. Όταν ξεκινήσει το παιχνίδι θέλουμε να δείξουμε την ποιότητα μας».

Για τον Ντόσα Τζούνιορ…

«Δεν θα είναι έτοιμος με την Ανόρθωση. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι στο 100% ότι θα επιστρέψει».

Για το αγωνιστικό πλάνο…

«Θα έχει αλλαγές διότι κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Για το καλό της ομάδας και με βάση ανάλυσης αντιπάλου ίσως έχουμε αλλαγές»

Για τους παίκτες…

«Κάποιοι παίκτες χρειάζονται περισσότερο καιρό να είναι απόλυτα έτοιμοι. Δεν είναι εύκολο να παίζουμε στις 18:00 κάθε φορά. Είμαι ευχαριστημένος με την Δόξα όμως με την Ανόρθωση χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια»

Για τον Λεάντρο Σίλβα…

«Είναι πολύ κάλος παίκτης, όμως δεν μπορούν να είναι όλοι στην ενδεκάδα. Οι παίκτες μου ξέρουν τι πρέπει να βελτιώσει ο καθένας. Είναι θέμα και το τι βλέπουμε στις προπονήσεις και όταν αγωνιστεί τον περιμένουμε καλύτερο».

Για το ενδεχόμενο να αυξήσει τη διαφορά στους 5 βαθμούς από την Ανόρθωση…

«Δεν με απασχολεί η βαθμολογία τώρα. Αυτό που με απασχολεί είναι η ομάδα μας. Η Ανόρθωση είναι μια μεγάλη ομάδα και είναι ένας αντίπαλος που μπορούμε να παίξουμε στα ίσα και θα δούμε τι θα γίνει».

Για τον κόσμο…

«Ξέρουμε γιατί δεν έρχονται. Αυτή η εικόνα δεν αρέσει σε κανένα. Ελπίζω ότι θα βρεθεί η λύση. Το ποδόσφαιρο δεν είναι θέατρο. Για εμάς τις μεγάλες ομάδες είναι δύσκολο α παίζουμε χωρίς φιλάθλους».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Ανδρέας Αβραάμ:

«Δεν νοιώθουμε πίεση. Ξέρουμε ότι η Ανόρθωση είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά και εμείς είμαστε αρκετά δυνατοί».

Άλεξ Ντα Σίλβα:

«Όταν ήρθα στην ΑΕΛ, μίλησα με τον προπονητή για το τι θα κάνω. Είμαι εδώ για να βοηθήσω, υπάρχουν νεαροί ποδοσφαιριστές. Για το παιχνίδι της Δευτέρας ξέρουμε ότι είναι δύσκολο αλλά θα παίξουμε σαν ομάδα».

Μιγκέλ Τόρες:

«Είναι δύσκολο παιχνίδι, ξεκινήσαμε με δύο νίκες και αυτό μας κάνει να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Πηγαίνουμε με μεγάλο σεβασμό εκεί αλλά θέλουμε την νίκη».