19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ξεχωριστή ημέρα για τον Απόλλωνα.Διεκδικεί το βραβείο του ECA

Ξεχωριστή ημέρα για τον Απόλλωνα.Διεκδικεί το βραβείο του ECA

By on 10 Σεπτεμβρίου, 2018 0 6223 Views

Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου.

«Η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή ημέρα για τον σύλλογο. Ο Απόλλωνας επιλέχθηκε από το ECA στην τελική 8αδα και διεκδικεί το πρώτο βραβείο αναφορικά με το πρόγραμμα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης. Προσπαθήσαμε πολύ τα τελευταία χρόνια με διάφορες εκδηλώσεις και προγράμματα για να βοηθήσουμε στο κοινωνικό κομμάτι και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει απόψε στο Σπλιτ. Είναι τεράστιο παράσημο, είναι η επιβράβευση των ανθρώπων που δουλεύουν καθημερινά και φαίνεται πόσο έχει μεγαλώσει ο Απόλλωνας».

Τώρα το πρώτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα και ακολούθως η πρεμιέρα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ…

«Πρώτα βλέπουμε τον αγώνα με την Πάφο και είναι σημαντικό να κάνουμε ποδαρικό με το δεξί και κυρίως στην έδρα μας. Είναι ένα δύσκολο εμπόδιο. Πάμε υποψιασμένοι και αφού περάσει το παιχνίδι αυτό θα δούμε το παιχνίδι με την Λάτσιο στο «Ολίμπικο» στις 20 Σεπτεμβρίου».

Καλείστε να παίξετε σε… διπλό ταμπλό…

«Πέρσι μας προβλημάτιζε η απειρία του προπονητή αλλά έχει τρομερή εμπειρία, δεν είναι πρωτάρης, έχει παραστάσεις και υπό την καθοδήγηση του Σωφρόνη Αυγουστή θα ανταποκριθεί η ομάδα».

Έχει βάθος η ομάδα, ακόμα τους νέους δεν τους είδαμε…

«Είναι πλέον πανέτοιμος ο Περέιρα, εγκλιματίζεται ο Μπρου όπως και ο Καραγιόλ. Ανεβάζει ρυθμούς ο Ντίλαν το ίδιο και ο Φοπαλά».

Για την επιστροφή των διεθνών…

«Ήταν σημαντική επιτυχία της Εθνικής μας και καλό είναι να μην ονειροβατούμε. Οι διεθνείς μας ήταν εξαιρετικοί. Ο Παπουλής το πανηγύρισε πολύ. Αισθάνεται την Κύπρο σαν δεύτερη του πατρίδα και ήθελε έστω και στα 34 του να βοηθήσει όσο μπορεί την Εθνική μας».

Για τους τραυματίες…

«Ο Μπρου είναι αμφίβολος, για τον Ζοάο Πέδρο θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες και πιστεύω ότι θα προλάβει».