29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Το Χ στην Πάφο δεν ικανοποίησε την Ανόρθωση

By on 3 Σεπτεμβρίου, 2018 0 3372 Views

Δεν μπόρεσε η Ανόρθωση να πάρει τη νίκη στην Πάφο αν και προηγήθηκε και έχασε ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο γκολ.Θα μπορούσε να τελειώσει το παιγνίδι η Ανόρθωση όμως οπισθοχώρησε στο β΄ημίχρονο και δέχθηκε πίεση από την Πάφο που ισοφάρισε λίγο μπριν το τέλος.Η είσοδος του Κατσαράβα ήρθε πολύ αργά και δεν υπήρχε χρόνος για αποτελεσματική αντίδραση .Ωστόσο παρά την απώλεια των δυο αθμών η Ανόρθωση φάνηκε πως έχει περιθώρια για σημαντική βελτίωση αφού υπάρχει το έμψυχο υλικό με πολλές επιλογές σε όλες τις γραμμές.

Για τον αγώνα με την Πάφο και όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον Super Sport FM ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.

Για το ματς με την Πάφο: «Ήμασταν η ομάδα που είχε μεγαλύτερη διάρκεια. Πρόκειται για ένα απρόσμενο και αναπάντεχο αποτέλεσμα. Έπρεπε να κερδίσουμε. Το 1-1 δεν μας αφήνει ικανοποιημένους σε καμία περίπτωση. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Πληρώσαμε την αναποτελεσματικότητα μας και αφήσαμε δύο βαθμούς. Δεν τελειώσαμε το παιχνίδι όταν θα έπρεπε. Μπορεί να μας πίεσε στην επανάληψη αλλά δεν δημιούργησε ευκαιρίες».

Η συνέχεια: «Είμαστε μόλις στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Θα χαθούν μπόλικοι βαθμοί. Αλίμονο αν θεωρούμε καθοριστική την απώλεια βαθμών μόλις τη δεύτερη αγωνιστική. Θα εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τη διακοπή. Η τεχνική ηγεσία μπορεί να δουλέψει. Είναι μια καλή ευκαιρία να μπουν στη φιλοσοφία τα νέα αποκτήματα, πιθανόν να έχουμε διαθέσιμο και τον Λαβόρδε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ακολουθεί ένα ντέρμπι με την ΑΕΛ και θέλουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε».

Για τον κόσμο: «Είχαμε στο πλευρό μας περίπου χίλιους οπαδούς. Δεν είναι εύκολο να ταξιδέψεις στην Πάφο στις 8 το βράδυ και να επιστρέψει στο σπίτι του κοντά στα μεσάνυχτα. Είναι και η κάρτα φιλάθλου στη μέση. Καλούμαστε το πρώτο ντέρμπι να το δώσουμε Δευτέρα, ελπίζω να μην επηρεαζόμαστε από τις υποχρεώσεις των ομάδων που παίζουν στην Ευρώπη».