19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

ΙΡΑΟΛΑ:Σημαντικός για όλους μας στην ΑΕΚ ο αγώνας

By on 29 Αυγούστου, 2018 0 2088 Views

Ο Άντονι Ιραόλα στην διάσκεψη τύπου για τη ρεβάνς του 1-1 με την Τρέντσιν στην Κύπρο υπογράμμισε πως η πρόκριση σημαίνει πολλά για τον σύλλογο, τους παίκτες και τους οπαδούς.

Για το αυριανό παιχνίδι:

«Προβλέπεται ένα κλειστό παιχνίδι. Οι λεπτομέρειες θα παίξουν ρόλο. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα έχει ευκαιρίες. Είμαστε επιθετική ομάδα και πρέπει να κερδίσουμε για να προκριθούμε. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα ο αυριανός αγώνας. Ξέρουμε ότι σημαίνει πολλά για τους παίκτες, τον κόσμο αλλά και για τον σύλλογο η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ».

Για τον αντίπαλο…

«Ο αντίπαλος είναι μια επιθετική ομάδα και αν δεν παίξουμε καλά δεν θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την ενδεκάδα…

«Θα αποφασίσω την αρχική ενδεκάδα με βάση το τι είναι καλύτερο για να αντιμετωπίσουμε την Τρεντσιν. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι σημαντικοί. Το γεγονός ότι έχουμε επιστροφές από τραυματισμός κάνει δύσκολο για μένα να διαλέξω ακόμα και την 18άδα».

Για το ότι δεν έπαιξε παιχνίδι η ομάδα του και αν έχει πλεονέκτημα…

«Δεν νομίζω να επηρεάσει. Η Τρέντσιν κόντρα στη Σλόβαν έκανε πολλές αλλαγές και ξεκούρασε πολλούς παίκτες, έτσι δεν έχει καμία σχέση».

Για την επιστροφή του στο πάγκο…

«Δεν το θεωρώ σημαντικό αν θα είμαι ή όχι στο πάγκο. Σίγουρα προτιμώ να είμαι αλλά δεν αλλάζει κάτι αν είμαι στο πάγκο η στην εξέδρα».

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Νταβίντ Καταλά εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του για το παιχνίδι τονίζοντας πως έχουν τεράστια ευκαιρία για να προκριθούν.

Αναλυτικά:

«Έχουμε αύριο τεράστια ευκαιρία να προκριθούμε. Ωστόσο αύριο είμαστε έτοιμοι να δείξουμε πόσο καλή δουλειά γίνεται στην ΑΕΚ. Ελπίζω αύριο να είναι μεγάλη μέρα για την οικογένεια της ΑΕΚ. Ελπίζω να γεμίσει το Αρένα. Ξέρουμε ότι θα υποφέρουμε από την Τρέντσιν αλλά είμαστε έτοιμοι.Είναι σημαντικό να μην δεχτούμε γκολ, και είναι το «κλειδί» στην υπόθεση».