25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τα θετικά της Κυρίας: Οι μικροί, ο κόσμος η ενίσχυση που έρχεται.(πρόβλημα ο Φιλγκέιρας)

Τα θετικά της Κυρίας: Οι μικροί, ο κόσμος η ενίσχυση που έρχεται.(πρόβλημα ο Φιλγκέιρας)

By on 26 Αυγούστου, 2018 0 3261 Views

Πήρε αυτό που ήθελε η Ανόρθωση στο Μακάρειο και έδειξε ότι ξεπερνά το σοκ του αποκλεισμού από τη Λάτσι.Η νίκη ήταν το ζητούμενο και τα μηνύματα ενθαρρυντικά αν ληφθούν υπόψη τα προβλήματα που υπήρχαν πριν από τον αγώνα με τη Δόξα.
Ο νεαρός Δημητρίου κάτω από τα δοκάρια πήγε καλά με την βοήθεια των έμπειρων συμπαικτών του και στο τέλος τον αποθέωσε η κερκίδα που τον χειροκροτούσε σε κάθε επαφή με την μπάλα. Οι συμπαίκτες του στο τέλος έτρεξαν να τον συγχαρούν και να τον εμψυχώσουν.
Ακόμα ένας νεαρός ο Μπέκα Μικελτάτζε ,μπήκε αλλαγή, έδωσε ταχύτητα και σκόραρε με άψογο πλασέ από πάσα του έφηβου 37αρη Πράνιτς .
Πολύ καλή ήταν η παρουσία του Εγγλέζου στο αριστερό άκρο γεγονός που θα δίνει ευχέρεια στον Λέβι να χρησιμοποιεί τον Πράνιτς στη μεσαία γραμμή προσθέτοντας ποιότητα στην ανάπτυξη της ομάδας.
Γενικά η Ανόρθωση με τις βοήθειες που ελπίζει να πάρει από αυτούς που απουσίαζαν λόγω τραυματισμού (Κοφί, Λαβόρδε) και την επιστροφή του Πράνιτς στην 11αδα έδειξε ότι μπορεί να αισιοδοξεί για τη συνέχεια έχοντας και τον Κατσαράβα επιθετικό όπλο που στα λίγα λεπτά που έπαιξε έδειξε κλάση. Αυτός που σηκώνει μεγάλη βελτίωση είναι ο Ράγιος.
Όσον αφορά στον Φιλγκέιρας ο τραυματισμός του στην πλάτη στην προθέρμανση προβληματίζει και οι εξετάσεις θα δείξουν την σοβαρότητα του .Αν είναι σοβαρό πρόβλημα που θα τον κρατήσει καιρό έξω η Ανόρθωση θα ψάξει για άλλο τερματοφύλακα έχοντας ήδη μια καλή επιλογή ,το νεαρό Δημητρίου αλλά χρειάζεται και ένα έμπειρο εγνωσμένης αξίας αφού και ο τρίτος τερματοφύλακας είναι νεαρός.

Άσχημα είναι τα νέα που προκύπτουν από το μέτωπο του Μάριο Φελγκέιρας. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, πέρασε από εξετάσεις MRI και η αρχική γνωμάτευση αναφέρει πως ο τραυματισμός που αντιμετωπίζει στη μέση είναι σοβαρός.

Στην Ανόρθωση θα περιμένουν τα επίσημα αποτελέσματα, αύριο το πρωί. Εάν επαληθευτούν οι αρχικές εκτιμήσεις, τότε θα ξεκινήσει η αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου τερματοφύλακα.

Μνεία και στον κόσμο της Ανόρθωσης που παρά το μούδιασμα από την εικόνα της ομάδας στα φιλικά και με την Λάτσι αλλά και το θέμα της κάρτας φιλάθλου έδωσε ζωντανή παρουσία στο Μακάρειο με 1200 εισιτήρια αλλά και ζεστό χειροκρότημα.