19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΡΑΝΙΤΣ: Έπαιξα χωρίς προπονήσεις και ήταν πολύ δύσκολο για μένα.

ΠΡΑΝΙΤΣ: Έπαιξα χωρίς προπονήσεις και ήταν πολύ δύσκολο για μένα.

By on 26 Αυγούστου, 2018 0 3384 Views

Ο Ντάνιελ Πράνιτς έπαιξε ως αλλαγή και έδωσε την ασίστ για το μοναδικό γκολ της Ανόρθωσης επί της Δόξας. Μετά το παιχνίδι ο Κροάτης μίλησε στα ΜΜΕ.
Το σχόλιό του για το παιχνίδι: “Ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε με το τρίποντο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, είχαμε νευρικότητα. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Στο τέλος αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι τρεις βαθμοί έρχονται σπίτι μαζί μας και πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να είμαστε έτοιμοι στα επόμενα ματς”.

Για την παρουσία του και την ασίστ: “Πριν το παιχνίδι ήλπιζα να μην χρειαστεί να παίξω γιατί για 15 μέρες ήμουν εκτός προπονήσεων. Έπαιξα χωρίς προπονήσεις και ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Αλλά στο τέλος έδωσα την ασίστ και είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος. Επίσης πρέπει να πω μπράβο στον τερματοφύλακα μας. Ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον να μπει μέσα μετά που προέκυψε ο τραυματισμός. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι και μας έσωσε σε κάποιες στιγμές. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να πάμε βήμα-βήμα”.

Αν αισθάνεται καλά: “Ναι είμαι καλά, απλά χρειάζομαι ακόμα μερικές προπονήσεις για να βρω την ενέργειά μου”.

Για τον κόσμο: “Είναι πάντα μαζί μας, έτσι και σήμερα. Θα προσπαθήσουμε να παίζουμε γι’ αυτούς. Ελπίζουμε να μας στηρίζουν και έτσι θα είναι πολύ πιο εύκολο για εμάς”.