27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δύσκολη πρεμιέρα για την Ανόρθωση αλλά μονόδρομος η νίκη

Δύσκολη πρεμιέρα για την Ανόρθωση αλλά μονόδρομος η νίκη

By on 26 Αυγούστου, 2018 0 928 Views

Εκτός έδρας η πρεμιέρα της Ανόρθωσης για το νέο πρωτάθλημα Cyta της περιόδου 2018-2019 όπου αντιμετωπίζει την Δόξα Κατωκοπιάς.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 19:00 στο «Μακάρειο» στάδιο με τα νέα δεδομένα της κάρτας οπαδού έτσι απο το μεσημέρι θα λειτουργούν συνεργεία του ΚΟΑ για έκδοση καρτών.Με απουσίες και ερωτηματικά η αποστολή της Κυρίας με τα σημάδια του αποκλεισμού απο την Λάτσι να μην έσβησαν ωστόσο το αντίδοτο για επαναφορά του καλού κλίματος και της αισιοδοξίας είναι το νικηφόρο ξεκίνημα.

Ο Ρόνι Λέβι είδε στην τελευταία προπόνηση της Ανόρθωσης τον Έρβιν Κοφί να αποχωρεί τραυματίας και να μένει εκτός αποστολής από τον σημερινό αγώνα, όπως επίσης και ο Λαβόρδε.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μάριο Φελγκέιρας. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει θέση ο Στρούνα που προπονήθηκε χωρίς πρόβλημα την τελευταία βδομάδα και στο αριστερό ο Νικόλας Εγγλέζου λόγω του τραυματισμού του Ντάνιελ Πράνιτς. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Σίλντενφελντ και μάλλον ο Κάτσαρ εκτός αν ο Λέβι χρησιμοποιήσει τον Ντουγκλάο μετά την λήξη του θέματος που προέκυψε οπότε ο Κάτσαρ θα είναι επιπρόσθετη επιλογή στη μεσαία γραμμή.

Στο χώρο του κέντρου δεδομένος είναι ο Βίκτορ με τον Ιγκιεμπόρ να είναι κατά πάσα πιθανότητα ο παρτενέρ του Βραζιλιάνου ενώ στα χαφ θα είναι οι Ρούμπεν Ράγιος και Μπέκα Μικελντάντζε σε σχηματισμό 4-4-2.

Με αυτό το σενάριο στην επίθεση θα ππαραταχθούν οι Ντούρις και Κατσαράβα.