16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024

Χρυσή αλλαγή ο Χουράδο και η ΑΕΛ μπήκε με το δεξί…

By on 25 Αυγούστου, 2018 0 11168 Views

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα Cyta η ΑΕΛ καθώς επικράτησε του Ερμή στο «Αμμόχωστος N.Papa group» χάρις σε γκολ του Χουράδο στο 69’.Ο σκόρερ μπήκε αλλαγή στο 65΄και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του

Το παιχνίδι κινήθηκε στην μετριότητα με την ομάδα του Κώστα Καϊάφα στο πρώτο ημίχρονο να έχει την μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι στο σουτ του Ντίντακ στο 45+2’.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ, αν και μπήκε νωθρά, μετά το πρώτο πεντάλεπτο πήρε τα πάνω της, δημιούργησε ευκαιρίες και εν τέλει ήρθε το γκολ που της έδωσε τη νίκη. Στο 69’ ο Χουράδο που είχε περάσει πριν τέσσερα λεπτά στο παιχνίδι (65’) εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μαρτίνιουκ στην περιοχή των «φτεροπόδαρων» και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ερμής (Καϊάφας): Αραμπατζής, Mαλόν, Κουακίτσα, Εμπαλό, Βολκόφ, Φυλακτού, Μαρτίνιουκ, Ντίντακ (75′ Γεωργίου), Κατσιατής (56′ Ντε Μέλο), Κιπιάνι (65′ Πουτζιουρής), Κεϊτά

Στον πάγκο: Φιρινίδης, Γκουλόν, Ταραλίδης, Δημητρίου, Εσομπέ, Ψάλτης,

ΑΕΛ (Κέρκεζ): Βοζίνια, Ν. Τεϊσέιρα, Λαφράνς, Α. Τεϊσέιρα, Αβραάμ, Ζτραβκόφσκι, Αντάμοβιτς (80′ Γκαζτανάγκα), Ντα Σίλβα, Τόρες (44′ Μαρκόσκι), Μπενίτεθ, Μυτίδης (65′ Χουράδο)

Στον πάγκο: Πρότσεκ, Λεάντρο, Χουράδο, Ρομάν, Ράσο, Κυριάκου, Γουήλερ

Κίτρινες: Βολκόφ, Μαρτίνιουκ, Εμπαλό/ Ζτραβκόφσκι, Μαρκόσκι

Στάδιο: «Αμμόχωστος N.papa group»
Θεατές: 385 εισιτήρια(700 θεατές περίπου)
Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
4ος Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γερασίμου Παναγιώτης